Můj čas na kafíčko

Odolá svodům své dávné lásky?

Herečku Vandu Hybnerovou (53) můžeme momentálně vidět na televizních obrazovkách v seriálech ZOO a Ulice. A právě ve druhém zmíněném hraje manželku herce Jiřího Štrébla (63).

Málokdo ovšem ví, že v 80. letech tvořili skutečně pár a byla to opravdu velká láska. Od svatby je dělil jen krůček. Nyní, jak se zdá, by Štrébl chtěl vrátit čas a získat Hybnerovou zpět.

Jak jinak si vysvětlit, že se v médiích tak najednou rozpovídal na téma vztahu, o kterém celá léta mlčel. Možná je to tím, že má za sebou jedno nevydařené manželství a nedávno se mu rozpadl i další vztah.

Jakub Choura (40).

Svatbu raději zrušili za pět minut dvanáct

Nyní je úplně sám, tak asi proto nostalgicky utíká ke vzpomínkám. Každopádně jsme se dozvěděli nečekané věci. Jak sám říká, jejich vztah byl opravdu vážný. „Měli jsme svatbu, akorát jsme se nevzali…“ prohlásil s tím, že měli připraveno úplně vše. Šaty, prstýnky, hostinu i svědky.

Ale den před plánovanou veselkou se od právníka dozvěděli, že po svatbě jim seberou byt. Každý měl totiž svůj a za minulého režimu směli mít manželé pouze jeden. To byl důvod, proč se nakonec oficiálně nevzali. Svatba prý ale proběhla stejně, i když samozřejmě z právního hlediska neplatná.

Jiří Štrébl (63).

Nesplnitelný sen

A co na to Vanda Hybnerová? Ta je momentálně šťastná s automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (40) a zatím to nevypadá, že by chtěla něco měnit. Veřejně totiž o jejich vztahu zatím nemluvila. Pokud však mezi ní a Štréblem bylo tak silné pouto, jak tvrdí herec, ani jí to jistě není lhostejné.

Proč ten chlapík najednou oživuje staré vzpomínky? Možná si po všech milostných vzestupech a pádech uvědomil, s kým mu bylo nejlépe. Vždyť Hybnerová je navíc přesně jeho typ. „Líbí se mi chytré ženy, ale úplně nejvíc ty, které mají smysl pro humor.

To je naprosto odzbrojující,“ přiznal. Už ale jaksi nebere v úvahu, že ona není z kategorie přelétavých, a tak si na ni teď nejspíš dělá marné naděje. A platí, že dvakrát do téže řeky vstoupit nelze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden