Můj kousek štěstí
Odpustí snad Sandře Novákové manžel nevěru?
Vypadá to na hru kočky s myší, ale role kočky a myši se v tomto případě zřejmě občas střídají...
Odpustí snad Sandře Novákové manžel nevěru?

Nafotila odhalené snímky pro pánský časopis a od té doby se dějí věci. Manžel jí zobe z ruky. Vtírá se i otázka: odpustil by jí i nevěru?

Co udělají odvážné fotky v pánském magazínu! Herečka ze seriálu ZOO je v posledních týdnech v kurzu. Manžel režisér Vojtěch Moravec (37) je z ní podle všeho úplně paf, chválí ji na každém kroku.

„Takovou holku by chtěl mít doma každý,“ rozplýval se. Jenže podle mnoha informací není jediný, kdo si ze snímku Sandry Novákové (42) a její dokonalé postavy „sedl na zadek“. Povídá se, že je jen otázkou času, kdy kráska režiséra vymění za někoho jiného, nebo si minimálně najde nějakého „kamaráda“.

A vlastně se jí asi nebude nikdo divit. Už před focením pro Playboy se povídalo, že jejich vztahem otřásá celá řada problémů. Moravec ji měl tak trochu odstavit na druhou kolej a pro Novákovou tak bylo focení žhavých snímků svým způsobem voláním o pozornost.

Románky byly?

Šly drby, že měl mít režisér podezřelý vztah s neznámou dívkou, v souvislosti s herečkou se zase spekulovalo o románku s kolegou Adamem Ernestem (31) během natáčení seriálu Na vlnách Jadranu. Nic se nepotvrdilo, přesto to v manželství prý skřípe.

Jestli ale ještě nedávno Nováková bojovala o partnerovu přízeň, teď je všechno naopak. Moravec dělá vše pro to, aby spolu zůstali a jestli někdy uvažoval o rozvodu, tak teď o něm nechce slyšet a rozdýchal by snad i její nevěru.

Režisér má trumfy

Stále častěji se však ozývají hlasy, že tato snaha nemusí stačit. Pokud se neprobere a neudělá třeba nějaké velké gesto, může o svou ženu přijít. Na druhou stranu mu hraje do karet fakt, že coby režisér manželku často obsazuje do svých projektů.

Hrála v jeho seriálech 1. MISE, Pod hladinou, Na vlnách Jadranu, Banáni, Lež na pláži… Nikde ale není psáno, že herečce nevstoupí do cesty někdo, kdo jí nabídne víc. Nejen po stránce materiální a citové, ale i v rámci filmů a seriálů.

Pak by Moravcovi zůstaly jen oči pro pláč, vinu by však musel hledat hlavně u sebe. A je tu ještě jedna věc, která může být jazýčkem na vahách. Moravec by prý chtěl synovi Mikulášovi (8) pořídit sourozence.

O tom ale Nováková zřejmě nechce ani slyšet. „Je mi jedenačtyřicet, nechci být pro dítě stará máma,“ prohlásila před pár měsíci. Snad se ji ještě pokusí přemluvit.

Ale pokud to nevyjde, stát se mezi nimi může cokoli. A brunetka by rozhodně neměla problém najít si někoho jiného, neboť podle mnohých nikdy nevypadala tak fantasticky, jako právě nyní…

Související články
Stále častěji se šíří zvěsti, že v manželství herečky Michaely Tomešové (33) ze seriálu ZOO to pořádně skřípe. Na vině mají být údajné pletky jejího muže Romana (36) s mladšími kolegyněmi, které potkává především v divadle. Dvojice se nikdy netajila tím, že mají za sebou nejednu krizi, kterou dokonce řešili účastí ve Výměně manželek. „Děti udělají se vztahem rodičů harakiri. Řešíte jenom logistiku, […]
Oproblémech v partnerském vztahu herecké dvojice Marta Dancingerová (32) a Marek Pospíchal (46) se mluví stále častěji. A na vině má být herččin tanečník ze soutěže StarDance Martin Prágr (29). Tomu krásná partnerka učarovala, a navíc se nijak netají tím, že touží po slávě. Spojí tady příjemné s užitečným a dostane se s její pomocí do showbyznysu? Už nemohla dál? Podle […]
Hodně lidí je vnímalo jako vzor manželské dokonalosti. Jenže to už je prý pryč. Mezi Lenkou Vlasákovou (52) a jejím mužem prý vznikly tak hluboké příkopy, že zasypat jen tak nepůjdou. Vše mělo vygradovat, když Jan Dolanský (46) kývnul na nabídku naskočit do seriálu Ulice. Hraje tam svůdníka, během natáčení je stále obklopen ženami. A […]
Můj čas na kafíčko / 28.9.2024
Ivana Gottová (48), vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), zůstává záhadnou postavou českého společenského života. S kým žije, pokud vůbec s někým? Nové informace mluví jasně. Po jejím boku by měl být miliardář, s nímž už jistý čas přebývá v zahraničí. Její náplní se stala péče o odkaz manžela, a tak si stále udržuje vazby na vlast, lásku zde ale nehledá. Ví, že každého partnera vedle […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz