Moje šťastná hvězda

Odpustila mu jeho zradu?

Herečka se údajně vrátila k otci své mladší dcery, který ji kdysi vyměnil za jinou.

Po několika letech odloučení se měla SABINA LAURINOVÁ (49) údajně vrátit ke KARLU KAMENÍKOVI (65). Může mu ale znovu věřit?


Už po prvních náznacích, že jsou Sabina Laurinová (49)Karel Kameník (65) znovu spolu, se začaly objevovat otázky, zda jsou jeho city vůči herečce upřímné. Není totiž žádným tajemstvím, že stomatolog na začátku jejich vztahu neváhal opustit manželku a dvě děti.


A stejně tak prý opustil po více než pěti letech i samotnou Laurinovou. Říká se, že to Kameník se ženami opravdu umí, i proto se fanoušci obávají, aby mu křehká hvězda Sestřiček Modrý kód opět nenaletěla.


S úspěšným stomatologem tvořili vskutku krásný pár.

Trápila ji hrozná samota

Milostný život Sabiny Laurinové, kterou nyní můžeme vídat v novém seriálu televize Prima ZOO, připomíná jízdu na hodně divoké horské dráze. Období zamilovanosti a štěstí se krutě střídají s bolestí, smutkem a zklamáním. Za svůj život herečka utržila od svých partnerů nejednu tvrdou ránu, a to nejen v podobě hluboké zrady a lží, ale také nevěry.

Smůlu v lásce naštěstí do jisté míry vyvažuje úspěch v práci. Laurinová jde totiž z role do role a mezi diváky je stále velmi oblíbená. „Všechno klape, jak má. Dcery mi dělají radost a mám i hodně práce,“ rozpovídala se před časem o důvodech k radosti. Více se ale o soukromí bavit nechtěla.

Uvedla jen, že si nemá nač stěžovat a že je spokojená. Ani slovo o ubíjející samotě nebo stesku po hřejivé mužské náruči. Zdá se tedy, že zvěsti o jejím návratu ke Karlu Kameníkovi zřejmě nelhaly.

Dvakrát zrušená svatba

S úspěšným lékařem se herečka zná už pěknou řádku let, byla totiž jeho pacientkou a pravidelné prohlídky chrupu nakonec přerostly ve velkou lásku, ze které vzešla dcera Maja (13). V roce 2013 ovšem přiznala, že je její vztah s pohledným zubařem v troskách.

Rozchod byl o to bolestivější, že byla Laurinová zasnoubená a plánovala se konečně vdát. Veselku však snoubenci dvakrát odložili a nakonec jí místo svatebních zvonů zbyly jen oči plné slz. Přitom věřila, že po všech milostných útrapách, kterými si za ta léta prošla, je Kameník tím pravým.

Dokonce i rodiče herečky ho naprosto zbožňovali. Avšak i poté se pravidelně stýkali, Sabina k němu stále docházela do ordinace, a navíc tu pořád byla jejich dcerka, která je bude spojovat až do konce života. 

Nebylo by tak příliš velkým překvapením, kdyby mezi nimi opět přeskočila jiskra. Pokud se spekulace o jejich velkém návratu zakládají na pravdě, nezbývá asi nic jiného než držet palce, aby to herečce už tentokrát vyšlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden