Moje šťastná hvězda

Odpustila partnerovi nevěru?

Vypadá to, že je herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejíčková (42) opravdu hodně velkorysá a tolerantní partnerka. Dokonce dokáže odpustit i nevěru, což je přitom pro většinu žen nemyslitelné!

„Nemyslím si, že je to nějaký extra hřích. Důležité je, aby lidi žili pokud možno v pravdě,“ prozradila Aneta Krejčíková s tím, že s tím má bohužel sama zkušenost. Sice neřekla, v jakém vztahu to bylo, ale nejspíš narážela na svého současného partnera Ondřeje Rančáka (39).

Psal si s jinými ženami

Na toho před lety prasklo, že si posílá intimní zprávy s jinými ženami. A možná to tehdy nebylo jen o zprávách, ale s nějakou z nich skončil v posteli. Krejčíková mu ale evidentně tohle vše odpustila a v současné době spolu mají krásné dvě děti – syna Bena (4) a dceru Antonii (3).

Evidentně si tak doma vše vyjasnila a dokážou spolu žít spokojený život i po této nehezké zkušenosti. Jedno přání jí ale zatím ještě Rančák nesplnil. Herečka se netají tím, že by se za něj ráda provdala. I když je ale už několik let zasnoubená, zatím se svatby nedočkala. Snad se to tak brzy změní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden