Moje šťastná hvězda

Odpustila přítelovi nevěru?

Pokud nejde o dlouhodobý úlet, nic se podle ní neděje. Mluví Leichtová z vlastní zkušenosti?

Oblíbená herečka KRISTÝNA LEICHTOVÁ (36) je dvojnásobnou maminkou, kterou kila nabraná v těhotenství rozhodně netrápí! Hubnout se jí nechce, to by radši partnerovi odpustila nevěru!


Herečka Kristýna Leichtová (36), kterou můžete znát ze seriálu 1. MISE nebo sitcomu Comeback, se snaží jít ženám příkladem. Každá by prý měla být na své tělo pyšná, i přestože není úplně dokonalé. Sama má kila po dvou porodech stále nahoře.


Co na to ovšem její partner, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského, Vojtěch Štěpánek (38)? Sympatická brunetka se netají tím, že pokud by s ní byl nespokojený a sem tam si někam „odskočil“, prý by mu odpustila!


V posledních letech se hodně proměnila


Těhotenství má svá pro a proti. Je radost, když pod srdcem roste nový život, zároveň s ním ale roste i všechno ostatní. Své o tom ví i herečka, jež je maminkou dvou holčiček Dorotky (3)Rozárky (2). Rozhodla se, že má dost přetvářky. Začala podporovat ženy všech tvarů a velikostí.


Ani po šesti letech ještě nejsou svoji.

Motivuje je na sociálních sítích, kam občas přidá i odvážnou fotografii ve spodním prádle, vystaví na odiv své křivky tak, jak už jí zkrátka po dvou porodech zůstaly.

Všichni si pamatujeme herečku pouze v titěrných kalhotkách, nahoře bez, jak dovádí u moře ve scénách z filmu Účastníci zájezdu. Takovou Kristýnu Leichtovou bychom dnes už u moře asi nenašli. Ji to ale netrápí, i když ví, že tím leccos riskuje.

Svět by se z toho nezbořil

Samozřejmě jde podle ní i o okolnosti a charakter nevěry. Je-li dlouhodobá a pálí se při ní mosty, asi už s tím nic moc dělat nejde. „Ale pokud jde o nějaké jednorázové uklouznutí, no tak co,“ konstatuje Leichtová, která dodává, že pokud by šlo o nevěru jejího partnera, určitě by vztah neukončovala, ale snažila by se najít východisko, zvlášť když už spolu mají děti a o ty jde především.

Proč si ji nechce vzít?

Kristýna a Vojtěch se znají už dvacet let, z čehož tvoří 6 let pár. Herečka se netají tím, že by se ráda stala Štěpánkovou ženou, on se ale do chomoutu obzvlášť nežene. Zrekonstruovali byt v Ostravě, ve kterém společně bydlí, vychovávají spolu dvě dcery… V čem je tedy zádrhel?

Klesla u hereččina partnera touha po svatbě snad kvůli její poporodní vizáži? Má s tím snad co dělat již zmiňovaná nevěra? „Kristýna je poslední tři roky jenom těhotná nebo kojí. Co by to bylo za svatbu,“ vysvětlil jednoduše Štěpánek. Uvidíme, jestli se vysněné svatby dočká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden