Moje šťastná hvězda

Odsoudila sama sebe k samotě?

Moje šťastná hvězda

Muži ji prý opouštěli hlavně kvůli její práci. Ukazuje se ale, že herecké povolání nebude tím hlavním, co jí neustále ničí vztahy.

Na muže měla pech. Tedy alespoň to YVETTA BLANAROVIČOVÁ (57) říká. Pravda je ale nejspíš jinde. Svou náročností a neochotou dělat kompromisy si podle všeho zkazila nejeden perspektivní vztah.

Vždycky toužila po lásce jako z pohádky. Yvetta Blanarovičová (57) ale nenarazila na toho pravého. Za svůj život prožila už mnoho vztahů, žádný z nich však nevydržel déle než pár let.

Smolný výběr

Podle hvězdy Ulice byli na vině hlavně její partneři, na které zkrátka neměla šťastnou ruku. Nyní se ukazuje, že tím, kdo se zřejmě pokaždé zasloužil o rozpad vztahu, byla spíše ona.

Dokáže se ve vztahu k mužům začít chovat jinak, nebo jí samota vlastně docela vyhovuje? Ještě před pár měsíci zářila jako sluníčko a bylo vidět, že

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden