Moje sladké tajemství

Odstartoval válku s expartnerkami?

Již v minulosti si Miroslav Etzler (54) se ženami prožil mnoho eskapád, a díky tomu získal tak trochu „samolepku“ záletníka a muže, kterému záleží především na sobě. Možná ale nebyla chyba pouze na jeho straně.

Minulost skrývá mnoho otazníků Ve vztazích se Zuzanou Bydžovskou (57) nebo Vilmou Cibulkovou (56) sice nadělal spoustu chyb a nebyl zrovna ukázkovým par tne rem, což by jistě obě herečky potvrdily, nicméně evidentně se postupem času minimálně zčásti v tomto ohledu poučit dokázal a to právě díky své současné partnerce Heleně Bartalošové (37).

„Dělá mi to zázemí, které potřebuji,“ pochválil ji Etzler a možná i trochu naznačil, že kdyby se takto dobře doma cítil i v minulosti, asi by se tam i častěji vracel a nevěnoval se pouze práci. Ta je ale samozřejmě velmi důležitá i nadále, především pak v poslední době se k němu zase začaly hrnout projekty.

Musí si ji hýčkat Kdykoliv má ale volný čas, snaží se ho trávit se svým synem Samuelem (10 měsíců), o kterého se ale i tak spíše stará Helena, za což je herec vděčný a vrací jí to tím, že neustále vymýšlí způsoby, jak jí udělat radost. Ani jejich vztah ale není dokonalý, jak se na první pohled může zdát. Miroslav totiž přiznal, že mají tak trochu každý svůj svět. Helena se prý ráda nechá hýčkat typickými ženskými věcmi, naopak on rád poslouchá vážnou hubu a baví ho koukat se do lesa.

„Zažil jsem ale partnerství, že jsme všechno sdíleli a nebylo to úplně šťastné,“ dodává Miroslav.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden