Moje šťastná hvězda

Odstřihnul se od rodiny

 Zdá se, že FELIX SLOVÁČEK (77) je s LUCIÍ GELEMOVOU (37) spokojený a domů za DÁDOU PATRASOVOU (64) se mu moc nechce.

Vedle milenky se cítí dobře a už několik měsíců si užívají jen jeden druhého. Umělkyně Lucie Gelemová (37) chtěla mít svého miláčka Felixe Slováčka (77) asi chvíli pro sebe a zhruba před třemi měsíci si ho proto odvezla na chalupu jejích rodičů.

Oba tam mají klid, užívají si přírody a čerstvého vzduchu a nemají žádné starosti. Před pár dny navíc Lucie Felixovi uspořádala narozeninovou oslavu, na které nechyběla jeho oblíbená jídla, narozeninový dort a také dobré pití.

Dcera na tom byla špatně

Jako kdyby Felix žil v nějaké růžové bublině a úplně zapomněl na svou manželku Dádu Patrasovou (64), syna Felixe (36) a především onkologicky nemocnou dceru Aničku (24).

I když Felix veřejně randí s Lucií už několik let, jeho manželka a ani jeho děti to dodnes nedokázaly překousnout. A to především Anička, která měla s tatínkem vždy krásný vztah.

Když odjel s Gelemovou na chalupu, říkala si, že to je fajn, protože si alespoň na chvíli odpočine od všech starostí. Nečekala ale, že se od nich najednou odřízne a ani ho nebude zajímat, jak na tom jsou.

Tím nejspíš narážela na svůj zdravotní stav. Už delší dobu se statečně pere s rakovinou a v době, kdy Slováček odjel, prožívala ty nejtěžší chvilky. Teď už je na tom lépe, má za sebou všechny chemoterapie, operaci a konečně jí začaly znovu růst vlasy. Ani u toho ale tatínek není.

Jde jí o děti, nebo žárlí?

Na Felixe je pochopitelně asi nejvíc naštvaná Dáda. Podle ní jako otec údajně pohořel a u svých dětí si to pořádně zkazil. Je
naštvaná za ně.

Není za tím ale jen čistě ženská žárlivost? I když Dáda s Felixem nejsou ideálním manželským párem, ta představa, že si někde lebedí se svou mladou milenkou, jí obrací žaludek.

Jen je pro ni možná těžké si to přiznat. Každopádně je jisté, že Slováčka po návratu čeká pořádně studená sprcha a hádce se jednoduše nevyhne.

Uzná svou chybu s tím, že se měl o rodinu a halvně o dceru více zajímat, nebo je definitivně odstřihne ze svého života? To se zřejmě již brzy dozvíme. Nebo bude Slováček i nadále dělat mrtvého brouka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden