Můj kousek štěstí

Odvážné plány slavné šťabajzny

Můj kousek štěstí

Kdo touží obletět svět, může mít ještě mnohem odvážnější cíle...

O herečce Janě Švandové (74) se dá bezpochyby říct, že svou nestárnoucí vizáží naprosto popírá svůj věk. A nejen tím. Práce má nad hlavu a do toho velké plány, započítá do nich i svého muže?

Při pohledu na Janu Švandovou, je jasné, že tahle dáma dokonale klame tělem. Přestože datum narození v občance mluví jasně, svou vizáží připomíná stále tu šik holku, jakou byla před téměř padesáti lety, když se objevila ve slavném filmu Drahé tety a já.

Dnes už je z ní sice babička, díky nestárnoucímu vzhledu ale stále dostává role noblesních dam na úrovni. Stejně jako nyní v novém seriálu Zoo, kde představuje majitelku sklářské firmy a také starostlivou babičku hlavní představitelky Michaely Pecháčkové (18).

„Dnešní babičky nejsou babičkami od Boženy Němcové, nemusí mít šátek kolem hlavy a péct koláče. Mohou být

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden