Moje sladké tajemství

Odzbrojte mizeru úsměvem!

Ukažte svou klidnou sílu Když budete na dotyčného milá, dáte mu najevo, že na rozdíl od něj, se nehodláte snižovat na jeho úroveň a špatné chování mu vracet. Navíc ho možná raní, jakmile uvidí, že si z jeho zrady nic neděláte a jste maximálně nad věcí.

Umět se chovat mile i ke zlým lidem umí totiž jenom silná a inteligentní osobnost.

mu nepovedlo srazit vás na kolena, naštve ho to víc než vaše drsná pomsta. Nenávist zbytečně tíží Můžete se sice chovat stejně nelítostně a krutě, jako se ten mizera chová k vám, ale situaci tím spíš zhoršíte.

Vše se totiž jen bude neustále stupňovat a bude vás to trápit. V horším případě se spřádání nekalých plánů může ještě úplně otočit proti vám. To, že k němu začnete náhle být milá, i když si to nezaslouží, zmenší nenávist, kterou cítíte a která vás tíží a bude se vám lépe spát a dokonce i dýchat.

Váš úsměv ho odzbrojí Už se nebudete cítit špatně nebo provinile kvůli tomu, že někomu házíte klacky pod nohy, nebo jste na něho zlá a hnusná. Naopak můžete mít zcela čisté svědomí, že jediný, kdo tady dělá něco špatného, je on, protože vy na jeho podlost začnete reagovat jen významným a možná i trochu ironickým úsměvem.

Přece z vás takový darebák nebude dělat samovolně horšího člověka. Konec plánování pomsty Místo abyste se utápěla v depresích a lámala si hlavu nad tím, jak byste se mu za to, že vám ublížil, mohla pomstít, začnete mít ze sebe dobrý pocit. Zvýší se vám sebevědomí, protože dokážete ovládnout negativní emoce, když dobře víte, co je ten druhý zač! Tím si získáte respekt nejen sama před sebou, ale hlavně před ostatními.

Tohle zloduch nečeká Svým úsměvem a příjemným vystupováním toho zloducha prostě zničíte. Tohle on nečeká! Překvapí ho, že jste ho nepřestala zdravit a už do něj nerýpáte. Často to dokonce působí tak, že se v něm hne svědomí, a začne svého špatného jednání vůči začnete mít ze sebe dobrý pocit. Zvýší se vám sebevědomí, protože dokážete ovládnout negativní emoce, když dobře víte, co je ten druhý zač! Tím si získáte respekt nejen sama před sebou, ale hlavně před ostatními.

Tohle zloduch nečeká Svým úsměvem a příjemným vystupováním toho zloducha prostě zničíte. Tohle on nečeká! Překvapí ho, že jste ho nepřestala zdravit a už do něj nerýpáte. Často to dokonce působí tak, že se v něm hne svědomí, a začne svého špatného jednání vůči.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden