Můj čas na kafíčko

Ohledně manželovy milenky měla Veronika Žilková podezření, způsob rozchodu ji ale překvapil!

Můj čas na kafíčko

Manžel nejprve zařídil skvělou dovolenou a pak poslal ošklivý mail.

Když si v roce 2008 brala Veronika Žilková (60) Martina Stropnického (65) bylo to pro oba potřetí, kdy říkali ve svatební síni své ano“. Herečka byla přesvědčena, že si vybrala dobře. Čas ukázal, že lidé se mění k horšímu.

Otcem Veroniky Žilkové byl hudební pedagog Václav Žilka (†82). Ten byl silně věřícím katolíkem, což mělo na budoucí herečku velký vliv. Díky jeho výchově toužila stát se lékařkou a misionářkou.

V patnácti letech si prošla i základním vstupním testem v klášteře a měla se stát jeptiškou. Stačil ale jediný polibek od kluka, aby zjistila, že bez opačného pohlaví žít nedokáže.

Poprvé se vdávat musela

Do devatenácti let toho pravého vyhlížela marně; teprve v tomto věku poznala chuť fyzické lásky. V den svých jednadvacátých narozenin se seznámila s Jiřím Hanychem (63), který se

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden