Moje sladké tajemství

Ohrozí bouřlivá minulost vztah Evy Perkausové?

Moje sladké tajemství

Když budovala kariéru, její muži byli o hodně starší. Teď má fešáka.

Vulgární erotické fotografie, vztah s bohatým seniorem, který si ji vydržoval. Taková je minulost oblíbené moderátorky Evy Perkausové (27). Nyní je vnímána jako kultivovaná žena, dnes už vdaná paní.

Vnadná moderátorka už dva roky tvoří spokojený pár s podnikatelem Ivanem Heckem (38), kterému na lednové dovolené na Mauriciu řekla své „ano“. V minulosti však měla Eva přinejmenším zajímavé vztahy s vlivnými muži. Ví vůbec Ivan vše o její minulosti?

Lásky jedné zlatovlásky

Kdo by neznal Eviny začátky po boku hodného ,,strejdy“ Antonína Charouze (68)! Bohatý podnikatel měl vždycky slabost pro mladší dívky, a nebylo tedy divu, že si tehdy sotva sedmnáctiletou blondýnku vydržoval. Eva ale začala prahnout po

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden