Moje sladké tajemství

Ohrozí závislost jejich vztah?

Proč hrozí, že půjdou od sebe a Bílá skončí se zlomeným srdcem?

Zpěvačka Lucie Bílá (55) promluvila o vztahu s partnerem Radkem Filipim (37), a přiznala, že si vypěstovala závislost. Jak se s tím jejich láska vypořádá?

Zpěvačka Lucie Bílá (55) se svým partnerem Radkem Filipim (37) do puntíku naplňují rčení, že odříkaného chleba je největší krajíc. Přestože se Lucie ze začátku jejich vztahu bránila, dnes je jí jasné, že kdyby se s ní Radek rozešel, zhroutil by se jí svět! Sama totiž přiznává, že bez něj prostě neumí být.

Jsou pořád bok po boku spokojení?

„Vadí nám jedině, když musíme být chvíli od sebe. A to se děje jen v případě, kdy je Radek někde ve světě na závodech. O to víc se pak těším jako malá holka, až se vrátí,“ říká s typickým úsměvem zpěvačka. Jenže to, co na první pohled vypadá jako krásné vyznání zamilované ženy, se brzy může proměnit v něco, co jejich vztah ohrozí.

Lucie sama o sobě říká, že když něco dělá, jde až do extrému. To se sice vyplatí v práci, ale nebylo by divu, kdyby partnerovi začalo být po jejím boku těsno. Obzvlášť teď, když kvůli současné situaci nemá možnost se od své přítelkyně vzdálit ani na zmiňované závody, během kterých si od sebe mohli trochu odpočinout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden