Moje šťastná hvězda

Ohrozil snad záměrně svou rodinu?

FILIP TOMSA (36) a KATEŘINA KLAUSOVÁ (29) jsou hvězdy Slunečné. O krásnou herečku je obrovský zájem nejen před kamerami. Zničí kolegovi manželství?

V minulosti měla Kateřina Klausová (29) několik vztahů, které se ji podařilo před veřejností utajit. Dlouhou dobu ji její okolí spojovalo se zesnulým Peterem Kovarčíkem (†61), přes kterého si měla údajně prošlapat cestu na vrchol své kariéry.

Toto tvrzení později vyvrátila a bylo jí líto, že si to o ní mohl někdo někdy myslet. Krátkou dobu se také říkalo, že má tajit vztah s Davidem Krausem (41), to se ale dodnes nepotvrdilo. Jedno je ale jisté, před rokem se měla s jedním přítelem rozejít, o koho šlo, s tím se však nepochlubila.

Zamilovala se?

Každý muž by dal cokoli za to, aby mohl strávit alespoň jeden večer v přítomnosti Klausové, sama ale už několikrát přiznala, že štěstí na partnery zatím neměla. Díky Slunečné se situace nejspíš zcela změnila. Zakoukat se měla do kolegy, který je snem mnoha žen, Filipa Tomsy (36).

„Rozumíme si jak na place, tak i mimo kamery. Máme si pořád o čem povídat,“ svěřila se. Už od začátku bylo vidět, že se jí kolega moc líbí, a dávala to najevo tak často, až si toho všimli i ostatní herci ze Slunečné.

Co mezi sebou mají?

Jenže místo toho, aby jí štěstí konečně přálo, má to menší zádrhel. Filip je totiž ženatý. Jak se zdá, ani to není pro Kateřinu velkou překážkou. O tom, že je mezi nimi něco víc, už si povídají i vrabci na střeše.

Herec má navíc doma kromě manželky Evy (41) také dvě děti. Byl by schopen je kvůli blonďaté krásce opustit? To, že na dlouhodobé vztahy Kateřina není, je víc než jasné. Nechal by se Tomsa svést i přes riziko ztráty rodiny?

Nastalo domácí peklo!

Zdá se, že ano. A má si to údajně náramně užívat. Filipova manželka měla ale okamžitě vycítit, že se něco děje. Sama kdysi pracovala v showbyznysu a moc dobře ví, jak to tam chodí. A od té doby mají mít doma pěkné dusno.

Kromě hádek, které mají být už na denním pořádku, mají podle svých známých diskutovat o rozvodu. Kdo s tímhle nápadem přišel? Manželka už má nejspíš dost toho, jak pořád obletuje seriálovou krásku. Zatím se prý snaží všechno vyřešit po dobrém a doufejme, že tomu tak bude i nadále.

Občas se povyrazit může být sice vzrušující, ovšem za jakou cenu. Mladá herečka si tak nejspíš bude muset najít někoho jiného, kdo jí skočí na špek. Teď musí Tomsa jen doufat, že mu milovaná žena bude pořád tak moc důvěřovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden