Moje sladké tajemství

Okouzlující zpěvačka nedokáže žít bez lásky a svého publika

Moje sladké tajemství

Rottrová o svého nápadníka zpočátku moc nestála. Vždyť byl o patnáct let mladší než ona, a ještě k tomu ženatý!

Půvabná Marie Rottrová (79) má stále energie na rozdávání. A to díky svým věrným fanouškům, kteří chodí na její koncerty, a muži, co ji před lety musel tak trochu dobývat.

Zpěvačka Marie Rottrová (79) patří mezi stálice naší populární hudby. A nutno říct, že plným právem. Za každých okolností elegantní a milá dáma totiž disponuje nádherným hlasem a velice kultivovaným projevem. Není divu, že jí muži padali k nohám a ženy se jí často chtěly podobat.

Nevyhnuly se jí různé pády

Mohlo by se zdát, že si Rottrová až dosud plula životem jako na růžovém obláčku, vždyť se jí v kariéře vždy dařilo. Jenže ani Marii se nevyhnuly různé pády a kotrmelce, partnerské neshody a rozvody.

A to přitom byla už od malička obklopena muži, takže by se dalo předpokládat, že jim dokonale rozumí. Například její tatínek, oblíbený kostelní varhaník a sbormistr, přivedl

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden