Moje šťastná hvězda

Oldřich Kaiser už zase pije?

Závidí mu?

Herec OLDŘICH KAISER (60) zazářil v poslední době v seriálu Na vodě, ve kterém mu tvůrci přidělili roli podivína Jarouška. Ve své roli si užil s převleky, byl totiž bezdomovcem i mafiánem. Dlužno říct, že diváci si také užili, méně však následně už sám herec, protože se opět v souvislosti s jeho jménem objevily fámy, že zase pije.

Nadává prý obyčejným lidem na ulici, neštítí se prý ani šikany. Jedna jeho kolegyně okomentovala jeho údajné chování jednoduchým komentářem: „To je tím alkoholem.“ Kaiser má velký temperament a podpořený nějakou tou skleničkou se mění ve velmi třaskavý materiál.
O tom už nakonec mnohokrát v minulosti přesvědčil svými extravagantními kousky.

Jeho láska k alkoholu připravila jemu i celé jeho rodině nejednu těžkou chvilku. Vždyť právě kvůli alkoholu o své nejbližší přišel. Kolik už toho bylo řečeno a napsáno na jeho adresu o mrhání talentem, který utápí v alkoholu. Tento bouřlivý způsob života mu na zdraví zcela jistě nepřidal. Nechce se věřit, že by tomu tak bylo, a proto se spíš nabízí hypotéza, že z kolegyně mluvila tak trochu závist. Kaiser totiž podával ve své roli skvělé výkony.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden