Moje šťastná hvězda

Oldřich Vízner: Čeká ho důležitá operace kolena!

Ačkoli minulý rok oslavil již sedmdesáté narozeniny, nic mu nebrání v tom, aby dál hrál a užíval si života. OLDŘICHA VÍZNERA (70) ale čeká náročné období. Musí se totiž svěřit do péči lékařů.

Ve filmech nebo seriálech už ho moc často nevídáme, ale zato se dost činí na divadelních prknech. I díky tomu ale poznal svou novou lásku, o neuvěřitelných 45 let mladší, než je on sám! Prý to byla láska na první pohled. A tak se rozhodl k radikálnímu kroku – opustil svou partnerku VENDULU KŘÍŽOVOU (46). Po dvaceti letech! O žádný skandální rozchod se ale nejednalo. „Funguje nám to skvěle,“ nechal se herec slyšet. Ve vztazích se ženami to má vyřešené. Co ale rozhodně vyřešené nemá, je zdraví! Nedávno všechny vyděsil prohlášením, že musí na operaci.

Vendula Křížová, Jana Šulcová: Křížová kvůli němu netruchlí! Ve společnosti je stále jako doma.

Jak dlouho bude mít klidový režim?

Trápí ho totiž koleno, a to prý podle jeho přátel a kolegů kolikrát tak, že nemůže ani chodit. Podle Víznera ale o nic nejde. „Musím na operaci s kolenem, ale nejde o nic zase tak dramatického. Už jsem tohle jednou absolvoval a během měsíce jsem byl fit,“ líčí. Jenže nejde jen o samotnou operaci, ale především o to, že po ní bude muset být v klidu, koleno nenamáhat a v případě nouze chodit o berlích. A to znamená, že nějakou dobu nebude moct hrát. „Jak budu v pořádku, naskakuju zpátky,“ tvrdí. Ale kdy to bude, to je zatím ve hvězdách. Snad mu zákrok dopadne dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden