Můj kousek štěstí

Oldřich Vízner opustil manželku!

Šokující zpráva otřásla showbyznysem. Manželství herce Oldřicha Víznera (70) a půvabné herečky Venduly Křížové (45) po dlouhých dvaceti letech skončil v troskách. Nic takového by snad nikdo ještě nedávno nepředpokládal.

Dvojice vždy vypadala velmi spokojeně a se svými dětmi působila jako idylická rodinka. I když pravdou je, že věrnost nikdy nebyla Víznerova silná stránka. Za svůj život vystřídal mnoho žen, s nimiž splodil celkem šest dětí.

Jeho první manželkou byla herečka Jana Šulcová (70), s tou má dvě dcery, Rozálii a Terezu, s druhou ženou Zuzanou přivedl na svět dceru Viktorii. I tohle manželství se však rozpadlo a do jeho života přišla právě Vendula Křížová, s níž má dceru Anežku a dva syny – Alberta a Františka.

Oženil se s ní a zdálo se, že v ní konečně našel tu pravou, osudovou lásku, se kterou bude kráčet až do úplného stáří. Dokonce po jejím boku zatoužil po zahnízdění ve vlastním rodinném domku, ač do té doby se spokojil s pronajatým bytem.

Koupili si dům v Horoměřicích. Zkrátka se blýskalo na lepší časy. Jenomže Vízner se teď opět zamiloval! Údajně do mladičké krásky. Herec si evidentně stejně nedal pokoj a proháněl sukně dál. V současnosti má mít údajně poměr se ženou, od které ho dělí čtyřicet šest let.

"Zamiloval se do čtyřiadvacetileté holky," prozradil Víznerův kolega z divadla. Podle dostupných informací Křížové došla trpělivost a svému choti prostě sbalila kufry a vystěhovala ho z domu. Sám herec však jakékoli velké drama odmítá.

Říká, že s rodinou už sice moc není, ale není pravda, že by se úplně odstěhoval. Nezbývá však než doufat, že zhrzená Křížová bude silnější než jeho "ex" Šulcová, která neunesla manželův milostný skandál s kolegyní z divadla a propadla kvůli tomu ďáblu alkoholu.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden