Můj kousek štěstí

Olga Menzelová: Kde je její manžel?

Co se to jen děje? Kolem nemocného režiséra Jiřího Menzela (80) opět panuje rozruch. Podle dostupných informací byl opět převezen, již poněkolikáté. Ve specializovaném zdravotnickém zařízení v Berouně, kam byl narychlo transportován z pražské nemocnice, podle všeho už nepobývá.

Údajně se má nyní nacházet v prostoru soukromé kliniky na Benešovsku. S režisérovou léčbou se ovšem dělají neuvěřitelné tajnosti. Manželka Olga Menzelová odmítá uvedenou skutečnost potvrdit či vyvrátit. Jediné, co opatrně připustila, byla informace o dalším manželově transportu, jinak z nějakého důvodu, který zná jen ona sama, zůstává tajemná jako hrad v Karpatech.

"Nepřeji si nic komentovat," sdělila nepříliš vstřícná producentka a matka dvou dětí, z nichž však jen jedno je manželovo. "Nebudu sdělovat, kde Jirka je. Jeho léčba vyžaduje klid, který potřebuje nejen on, ale i my, jeho rodina," uzavřela stroze.

K převozu došlo potřetí během devíti měsíců. Zdroje z režisérova okolí se shodují na tom, že Menzelová dělá, co může, aby se manželův stav zlepšil, a denně ho navštěvuje. Cítí se tudíž extrémně vyčerpaná.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden