Můj kousek štěstí

Olga Menzelová: Kdo bude otec třetího dítěte?

Olga Menzelová (39) pomýšlí na dalšího potomka a s tím vyvstává mnoho otázek....

Manželka Jiřího Menzela (79), Olga Menzelová nepřestává udivovat. V minulosti si prošla doslova mediálním kolotočem, když porodila nemanželské dítě. Jak se ale zdá, krásce to nestačilo a nyní pomýšlí na dalšího potomka.

"Evička je taková malá maminka, obě holky mají mimina moc rády. To vůbec není vyloučené," potvrdila Menzelová, že třetí dítě je žhavé téma. Zanedlouho blondýnka završí čtyřicítku, biologické hodiny ji tedy hlasitě tikají.

Nabízí se však otázka, s kým si chce děťátko pořídit...       Její partnerské vztahy totiž nenjsou jednoduché. S manželem režisérem Jiřím Menzelem má holčičku Evu Marii (2) a otcem její první dcery Anny Karolíny (8) je ale režisér Jaroslav Brabec (63).

Menzel nejprve děti s Olgou nechtěl, jak se ale zdá, časem tomu přišel na chuť. "Jiří je bezvadnej. Dokonce hlídá, přebaluje a jezdí s kočárkem. Tuhle dokonce hlídal obě holky a psa," pochvalovala si ho Olga.

To však nic nemění na tom, že se stýká i s Brabcem. "Nespadáme do nějakých šablon, ale mě to nzajímá. Holky jsou šťastné, mají táty, kteří se o ně starají, milují je... Já nemám dva partnery, mám manžela Jirku a Jarda je táta Aničky, ale stará se i o Evika a stejně tak Jirka miluje Evičku," nechala se slyšet.

Kterého z tatínků si však vybere pro dalšího potomka?       Otázkou je, zda by Jiří Menzel souhlasil. Co když už má malých capartů tak akorát? Bude mít s osmdesátkou na krku ještě elán na krmení a přebalování nemluvněte? Je možné, že jeho žena opět k plození přizve na pomoc mladšího Jaroslava? Stát se může všechno! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden