Můj kousek štěstí

Nekonečně unavená a vyčerpaná

Tři děti dají člověku zabrat, tím víc, když má každé z nich jiného otce – a přesně to je případ Olgy Menzelové (43). Producentka cítí nekonečnou únavu.

Musela čelit úmrtí manžela Jiřího Menzela (†82), do toho prodala jeden z několika bytů, které vlastní, aby mohla koupit rodinný dům v pražských Stodůlkách. Ten ji ale zklamal, a tak ho nejspíš zase prodá. To všechno dohromady by unavilo i závodního koně, přihlédneme-li k faktu, že vdova vychovává Annu (12), Evu (6) a do třetice všeho dobrého Alberta (2), kterého, aby to nebyla nuda, porodila tajně na Mallorce a domů pašovala v autě jako kontraband.

Kdo by se divil, že vystresované blondýnce sem tam, jak se říká, rupnou nervy. Děti nebije, na tom si zakládá, ale jsou situace, kdy jdou zásady stranou. Jednou v hotelu shodil maličký Albert ze stolu velikou mísu.

„Plácla jsem ho jemně po ruce, a to byste měli vidět, jak se na mě obořil číšník s tím, že si to nemohu dovolit,“ vzpomíná Olga. Namítla, že je to přece její dítě, a číšník odvětil, že to je jedno.

Vdova po Jiřím Menzelovi si naordinovala specifickou medicínu: Občas si zklidní nervy sklenkou vína. Kdoví, třeba plánuje čtvrtý porod v Zimbabwe, a odtud propašovat děcko bude oříšek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden