Můj kousek štěstí

Olga Menzelová: Nemoc Jiřímu předpověděla věštkyně

Z toho mrazí. O tom, co se stane režisérovi Jiřímu Menzelovi (81), věděly už dávno před zmíněným neštěstím karty. "Ještě nikomu jsem to neřekla," prozradila posmutněle Olga Menzelová.

"Helena Růžičková, která uměla věštit, Jirkovi prozradila několik věcí, které se mu v životě přihodí, a mimo jiné i to, co se stalo v listopadu 2017." Komediální herečka Helena Růžičková (†67), která zemřela na rakovinu v roce 2004, z karet vyčetla, že režiséra čeká něco hrozného.

Menzelova žena se přiznala, že pochmurnému proroctví tehdy nevěřila, domnívala se, že i kdyby přišlo něco zlého, že to s Jiřím hravě zvládnou. Přesto se neubránila tomu, aby si na věštbu občas nevzpomněla.

Jiří Menzel byl dlouho v ohromné formě, Olga tudíž podlehla klamnému pocitu, že věštbě unikli. Zákeřný meningokok, který napadl koncem roku 2017 režisérův mozek, a následná operace však upoutaly Jiřího Menzela na lůžko.

Věštby Heleny Růžičkové prý nebylo radno brát na lehkou váhu. Jiřímu Hrzánovi (†41) během natáčení filmu Homolka a Tobolka řekla, že už moc času už nemá a do hrobu ho dostanou ženy. Ani v tom se nespletla.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden