Můj kousek štěstí

Olga Menzelová: O její děti se teď stará Brabec

To, kvůli čemu se na ni lidé dívali přes prsty, je její spásou. Milenec ji teď zachránil! Olga Menzelová (40) žila se svým manželem režisérem Jiřím Menzelem (80), když otěhotněla s jeho kolegou, režisérem Jaroslavem Brabcem (63). Všichni si na ni ukazobali jako na nevěrnici. Zpočátku Menzelová zatloukala, ale nakonec vyšla s pravdou ven.

„Jirka říkal, že děti nikdy nechce. Myslela jsem, že se to zlomí, ale nezlomilo. Řešila jsem to po svém. Když jsem otěhotněla, tak jsem mu to okamžitě řekla. Byli jsme domluvení, že až se to stane, tak se naše cesty rozdělí,“ vysvětlila posléze.

Jenomže všechno dopadlo trochu jinak...     Menzelová se sice nejprve odstěhovala k otci dcery Aničky (9), přesto se však k Menzelovi nakonec vrátila a dokonce s ním zplodila další dceru, Evu Marii (2).

A kupodivu všech spolu začali všichni tři velmi dobře vycházet. Přesto si musela vyslechnout spoustu kritiky. „Kdyby to udělal chlap, tak by to bylo jedno. Ale že si to dovolila udělat ženská, a ještě žena slavného muže, byl to skandál,“ míní Olga.

Teď ale všechny svým mnohomužstvím umlčela.     V současnosti, kdy je její manžel Jiří Menzel po závažné operaci mozku v péči lékařů a ona zůstala na všechno sama, je její největší oporou právě Brabec.

Svědomitě a ochotně se stará jak o svou dceru Annu, tak o Menzelovu Evu. „Nerozlišujeme, kdo je koho. Jsou to děti dámy, kterou mám rád a se kterou mám dceru,“ nechal se slyšet režisér. „Mám povinnost starat se o obě.

Jsou to sourozenci. Považuju samozřejmě obě dvě za svoje, i když je otcem někdo jiný,“ dodal. Menzel se tak může zotavovat s klidem v duši. Prý se jeho stav pomalu zlepšuje a s rehabilitováním mu pomáhá hlavně manželka.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden