Moje šťastná hvězda

Olga Menzelová: Vášnivé schůzky s kamarádem?

Vypadá to, že už neví, kudy kam. Manželka režiséra a herce Jiřího Menzela (81), Olga (41), očividně nese situaci, ve které se nachází, těžce. Před časem si stěžovala, že její manžel ze zdravotních důvodů nemůže pracovat a všechno je na ní.

A když prý není v práci, pečuje o domácnost. I ona má prý občas chuť od všeho utéct a mít klid. A zdá se, že našla vhodného kandidáta, který jí prý pomáhá nelehkou situaci zvládnout.

Nevěrná prý nebyla

Menzelová se prý začala scházet s jedním nejmenovaným kamarádem, který ji v těchto těžkých chvílích drží nad vodou.Údajně se mu může se vším svěřit a on jí je oporou. Prý ji to psychicky velmi pomáhá se někomu vyzpovídat, ale otázkou je, zda jde skutečně jen o kamaráda. Menzelová jakoukoli nevěru popírá, ale na druhou stranu o něm mluví jako o skvělém muži.

Jak to bude dál

Menzelová se v minulosti netajila tím, že je ve společnosti ráda a že ji mrzí, že si s Jiřím nemohou nikam vyrazit. Nedávno ho však, prý i přes nesouhlas lékařů, vyvedla do divadla. Ona si to užila, ale on byl při cestě zpátky vyčerpaný.

Její kamarád je prý pravý opak, je akční a rád by ji někam bral. To ona prý odmítá, protože je vdaná, ale pokud to takhle půjde dál, je jen otázkou času, kdy Olga povolí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden