Moje sladké tajemství

Olga Menzelová: Vrátí se snad k bývalému?

O tom, že si manželka slavného režiséra Jiřího Menzela (79) Olga (40) pořídila dceru s jeho kolegou Jaroslavem Brabcem (63), ví už téměř každý. Teď ovšem začíná jít v tomto dávném milostném trojúhelníku opravdu do tuhého.

Je možné, že by se Menzelová k Brabcovi vrátila?

Hlídá obě dcery

Menzel je momentálně poté, co se před několika týdny probudil s umělého spánku po vážné operaci mozku stále v péči lékařů. Jeho zotavování je ale běh na dlouhou trať a Olga se mu snaží být oporou.

Má Menzel důvod na manželku žárlit?

Právě proto jí ale přispěchal na pomoc Brabec, který se ted překvapivě stará nejen o jejich dceru Aničku (9), ale také o její dvouletou sestru Evu, kterou si Olga pořídila s Menzelem. „Nerozlišujeme, kdo je koho.

Jsou to děti dámy, kterou mám rád a se kterou mám dceru. Mám povinnost starat se o obě,“ svěřil se Brabec. Dělá to opravdu ale jen proto, nebo se k půvabné Olze snaží dostat blíž?

Přeskočí jiskra?

Je jasné, že Olga má teď plnou hlavu starostí a chování Brabce jistě považuje za projev gentlemanství. Co když ale mezi nimi vzplane po letech znovu jiskra, a její nemocný manžel tomu bude muset jen nečinně přihlížet?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden