Můj kousek štěstí

Olga Menzelová : Vyvede brzy manžela?

To by byla skvělá zpráva! První vlaštovka mezi dobrými novinkami o stavu Jiřího Menzela (81) přišla v lednu, kdy jeho žena Olga (41) vystavila na internetu fotografii, na které režisér seděl spořádaně u stolu v kruhu rodinném, jakoby byl absolutně zdráv.

Jenomže nebylo to zcela tak, jak by se moho na první pohled zdát. Jeho žena si i tak stále stěžovala, jak náročná je péče o něho. Skromně se svěřila, že nemá pro sebe ani jedinou volnou chvilku, protože všechen čas věnuje choti.

Nyní ale přišla s potěšujícími slovy. Menzelovým fanouškům dává naději, že se režisér conevidět ukáže ve společnosti. Prý už by toho byl schopen, ale zatím si ještě netroufá chodit mezi lidi. Je pochopitelné, že by to pro něho znamenalo velký mediální tlak.

A to jistě není nic příjemného. Nsvíc na zdraví by mu to nejspíš také nepřidalo. Zlatou medaili, kterou získal na letošním ročníku Febiofestu, tedy ještě za něj přebrala žena Olga. Nejspíš se ale můžeme těšit, že brzy Jiřího Menzela uvidíme zase v plné síle jako za starých časů.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden