Můj kousek štěstí

Olga Šípková (47) Ztrácí chuť do života

To se nemělo stát. Mistryně světa ve sportovním aerobiku Olga Šípková (47) loni opustila StarDance překvapivě brzy. Živá duše to nečekala, světová jednička v aerobiku měla naději na vítězství.

Soutěži se rozhodla mnohé obětovat, je nejen ctižádostivou sportovkyní, ale v prvé řadě manželkou, matkou a cvičitelkou stovek nadšených žen. Kromě toho veřejně promluvila o tíživých psychických problémech, které ji už léta sužují.

Poté, co v aerobiku dosáhla nejvyšší mety, cítila stoupající tlak. Absolvovala fotografování, natáčení, rozhovory. Nejdřív se necítila ve své kůži, později ji showbyznys začal doslova válcovat. Jakousi pomyslnou poslední kapkou byly problémy s prvním "fitkem" v pražských Holešovicích.

Když Olga s manželem splatili všechny úvěry a studio mohlo začít vydělávat, smetly ho povodně. Několik let pak nešťastná cvičitelka bloumala v začarovaném kruhu, byla negativní, depresivní, unavená. Skončila na psychiatrii, užívala velké množství léků.

Uběhla řada let, křehká psychika se zpevnila. Ale co se stane teď, když nespravedlivě a nesmyslně opustila soutěž, ačkoli počítala s výhrou? Dřina, odhodlání, opětovný tlak showbyznysu, pocit křivdy a prázdnoty – co to se zklamanou Olgou udělá?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden