Můj kousek štěstí

Olga Šípková přiznala manželskou krizi!

Známá cvičitelka aerobiku zřejmě opět řeší trable s manželem! Podívali jsme se pod pokličku jejího vztahu. Kvůli čemu se hádají? Co je tím jablkem sváru? Je to vážné nebo jen bezvýznamná přeháňka? Tady je odpověď.

Zdálo se, že Olga Šípková má už své nejbouřlivější období zasebou. S manželem Ivanem Šípkem, s nímž je už přes čtvrt století, si v minulosti prošla nejrůznějšími krizemi. "Jasně, že jsme zažili i krize, to ale přece každá dvojice, co je spolu osmadvacet let," přiznává Šípková.

V minulosti dokonce brala antideprasiva. Byly to právě i psychické problémy, které prý spouštěly nesváry. Jenomže teď to vypadá, že se v manželství zase něco děje. Alespoň podle náznaků sportovkyně. "Přichází to ve vlnách.

Je to hodně o tom, umět komunikovat," tajemně mlží. Schyluje se snad na další větší bouřku? Stačí totiž docela málo, aby začaly lítat blesky. Hlavním problémem je to, že jsou každý povahově rozdílní a úplně se nechápou.

Zatímco navenek silná a neohrožená Olga je uvnitř malou citlivou holkou, co potřebuje doma hlavně pohladit a konejšivé vlídné slovo, její muž je tak trochu ranař, který není zrovna citlivka a s ničím se moc nepáře.

Olgu spíš pořád vychovává. "Manžel je také trenér a roky byl mým trenérem, takže má tendence být na mě někdy přísný," přiznává Šípková. Takové krušné vzpomínky má cvičitelka už z doby, kdy trpěla depresemi.

"Manžel vůbec nevěděl, co má se mnou dělat. Já třeba něco chtěla, ale nedokázala jsem si o to říct," popisuje situaci. Je tedy dost možné, že se jejich soužití znovu otřásá v základech. Doufejme ale, že jde jen přechodné období a brzy zase vysvitne sluníčko.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden