Moje šťastná hvězda

Olivia Newton-John: Myslela si, že má jen problémy se zády, místo toho bojuje o holý život. Hvězda Pomády má rakovinu

Hodlá nemoc porazit

Americká herečka a zpěvačka OLIVIA NEWTON-JOHN (68) prožívá v těchto dnech pořádný šok. Nečekaně ruší velké turné, musí totiž na ozařování.

Legendární Sandy z Pomády své zdravotní potíže nejprve připisovala bolestem zad a ty také léčila. Po důkladném vyšetření ale vyšlo najevo, že má nádor na prsou, který už metastázuje do dolní části páteře. Zpěvačku nyní čeká fotonová terapie v australském Melbourne ve výzkumném středisku rakoviny, které nese její jméno. Není to přitom poprvé, kdy podstupuje boj s rakovinou prsu. Od první diagnózy uběhla již řada let, herečka se tehdy vyléčila, teď se ale zákeřná choroba vrátila. Hereččina onkoložka to ale vidí nadějně. „V těchto případech je většinou velká šance, že se pacient opětovně z nemoci vyléčí,“ tvrdí odbornice. Také sama umělkyně si ani tentokrát nepřipouští neúspěch. Fanouškům slibuje, že se na pódia vrátí ještě tento rok.

Její jediná dcera jí také připravila pěkně perné chvilky.

Milenec se před ní schovával

Když se Newton-John před 40 lety objevila ve filmovém zpracování Pomády po boku JOHNA TRAVOLTY (63), byla ztělesněním mládí a zdraví. Jenže život se s Olivií nemazlil. Smůlu měla především na muže, kteří ji přinesli velká trápení, stres a také veřejné ponížení. První manželství jí nevyšlo a neustálo její rakovinu, která jí poprvé byla diagnostikována v roce 1992. Musela podstoupit léčbu a částečně jí museli odstranit obě ňadra. Manželství se jí o tři roky později rozpadlo. Důvodem byla ale manželova nevěra a rozdílné zájmy. Další ranou byl její exmilenec, korejský kameraman PATRICK McDERMOTT (59), který po jejich devítiletém vztahu zmizel v roce 2005 beze stopy během rybářského výletu v Kalifornii. Pátrání po něm nikam nevedlo, a tak byl prohlášen za mrtvého. Policii se ale záhadná smrt nezdála, zvlášť proto, že se právě v době před svou „smrtí“ utápěl v milionových dluzích. Detektivové ovšem větřili, že smrt jen nafingoval, aby unikl ze spárů věřitelů.

John Travolta

Prožila si i peklo s dcerou

A to se také potvrdilo o čtyři roky později, když byl spatřen v přímořském mexickém letovisku, kde si již pod jiným jménem užíval jako pronajímatel lodí turistům a s jinou ženou. Olivia se tehdy nestačila divit, milenec se před ní jen schovával. Kromě toho ještě herečka musela překonat starosti o svou dceru CHLOE (31), která bojovala s anorexií. „Brala jsem prášky, dokud jsem opět neviděla světlo,“ líčí drsné zážitky Olivia.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden