Můj kousek štěstí
Martina Preissová omládla! Je za tím chlap?
Manželství jí v posledních letech dalo pořádně zabrat. Chce to nyní vzdát?
Martina Preissová omládla! Je za tím chlap?

Herečka ze seriálu Dobré zprávy Martina Preissová (47) po mnoha letech změnila image.

Kudrnaté havraní vlasy jsou pryč, zdobí ji teď mnohem světlejší odstín. Nutno říct, že jí to dost sluší. Okamžitě se tak začalo spekulovat, co za tím je. Podle některých dohadů si našla nového „kamaráda“, který má být mladší. Proto se s ním prý snaží držet krok.

Pravidelně mizí

I když většinou rozdává úsměvy na všechny strany, dlouhodobě ji trápí něco opravdu bolestného. Její manžel Martin Preiss (50) se léčil z alkoholismu.

A herečka přiznala, že aby do toho nespadl znovu, každý měsíc jede na týden na Vysočinu za svojí terapeutkou a dalšími pacienty, kteří závislost na alkoholu překonali.

Herečka však o manželovi mluví velmi hezky. Je vidět, že si ho váží. Přesto by se jí asi nikdo nemohl příliš divit, kdyby takový nápor nevydržela.

Změnou vizáže mnohým vyrazila dech. V novém účesu vypadá mladší.

Kdo ji utěší?

Pro každého musí být těžké, když jeho drahá polovička bojuje sama se sebou. Navíc Preissová nedávno přiznala, že je nutné být neustále ve střehu, každá láhev alkoholu je nebezpečí. Možná se proto začala scházet s někým, kdo jí v těžkých chvílích pomáhá.

Vyslechne ji, utěší, řekne pěkné věci, může to být jen dobrý přítel, nic víc nic míň. Ovšem nebyl by to první ani poslední příklad toho, že mezi kamarády, kteří si mohou říct vše, vznikne časem něco víc. I to může hrozit, i to může být důvod toho, proč herečka mění svou vizáž.

Pro nového chlapa? Své manželství ale jistě nebude chtít herečka jen tak vzdát a je téměř jisté, že o něj ještě zabojuje, manžel si to zaslouží. Uvidíme, jestli to všechno ustojí.

Související články
Došla Felixovi trpělivost a chce Patrasovou zavřít do léčebny?
premium
S někdejší hvězdou dětských srdcí je to podle všeho špatné. Nechce se prý léčit a potíže s alkoholem se u Dády Patrasové (68) stupňují. Myslí Felix Slováček (81) na krajní řešení? Nejspíš došlo na to, čeho se mnozí nejvíc obávali. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (68) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišlo […]
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
reklama
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz