Moje chvilka pohody

Omládněte na počkání

Obličejová gymnastika, ani vyhlazující krémy nepomáhají? Poradíme vám, jak vyzmizíkovat vrásky i bez skalpelu. Představujeme vám tři miniinvazivní metody omlazení pleti, které jsou rychlé, bezbolestné a nezatíží vaši peněženku.

Podstoupit v dnešní době nějaký zkrášlující či omlazující estetický zákrok je zcela běžné. Mezi ženami jsou nejvíce vyhledávané procedury zaměřující se na vychlazení vrásek a vypnutí pleti.

Frakční laser

Na drobnější či mimické vrásky je vhodný frakční laser. Díky aplikaci laserových paprsků do povrchové a střední vrstvy kůže dochází mimo jiné k obnově tvorby kolagenu, aniž by bylo nutno zasahovat do hlubokých vrstev kůže.

Lze tak minimalizovat vrásky a zlepšit celkový tonus pleti. Tento zákrok pomůže také k výrazně rychlejšímu hojení jizev či minimalizaci pigmentových skvrn.

Vypínací nitě

Pokud máte již více viditelné vrásky a nechcete podstoupit invazivní zákroky, je ideální volbou lifting obličeje pomocí vstřebatelných nití. Tato metoda omlazení velmi úspěšně nahrazuje skalpel.

„Niťovou terapií jsme schopni tvarovat kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře, vypnout vrásky obličeje a taktéž provést lifting krku, povadlého poprsí, valů paží, zadečku či stehen. Velkou výhodou liftingu pomocí nití je téměř bezbolestná aplikace a poměrně výrazný efekt s delší dobou působení.

Zákrok se provádí pouze v lokální anestezii, po skončení zákroku odcházíte domů,“ tvrdí dermatoložka Petra Moravcová z Perfect Clinic.

Plazmaterapie

Je poměrně novou estetickou metodou, po která vypadá pokožka pružněji, pevněji a mladistvěji. „Vědecké výzkumy ukazují, že stárnutí pleti je způsobeno přirozenou ztrátou kolagenu, která je spojena se špatnou hydratací a menší aktivitou buněk produkujících kolagen.

Naše vlastní plazma bohatá na krevní destičky umí tyto buňky stimulovat k tvorbě nových kolagenních vláken. Tím dochází k regeneraci, rozzáření a zřetelnému omlazení pleti. Velkým plusem metody je, že jde o materiál tělu vlastní, tudíž možné alergické reakce jsou prakticky nulové,“ vysvětluje dermatoložka.

Samotná procedura netrvá déle než hodinu a není potřeba hospitalizace.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden