Moje chvilka pohody

Omlazení pleti pomocí akupunktury

Trápí vás kruhy pod očima a hluboké vrásky? Pokud jste již vyzkoušela nejrůznější krémy a pleťové masky proti vráskám a máte pocit, že jejich účinek je vždy pouze krátkodobý, máme pro vás tip na akupunkturu obličeje.

O co jde?

Jedná se o léčebnou metodou, při které se do akupunkturních bodů na těle vpichují malé jehličky. Ty mají za úkol lehce „podráždit“ postižené místo, do kterého začne proudit okysličená krev plná vyživujících látek a organismus začne naplno pracovat na obnově buněk.

Vše souvisí se vším

Vzhledem k tomu, že akupunktura je součástí tradiční čínské medicíny, která se řadí k takzvané celostní medicíně, bude specialista nejprve zkoumat nejen příznaky problému, ale i jeho příčiny.

Bude se vás ptát na váš věk, způsob života, míru stresu, stravování a podobně. Na základě tohoto pohovoru určí, kam na vašem těle bude jehličky vpichovat.

Jak často?

Uvádí se, že výsledky jsou viditelné již po třetí aplikaci celé procedury. Aby byl efekt dlouhodobě účinný je zapotřebí absolvovat šest až osm aplikací. Pro udržení kýženého efektu se pak doporučuje chodit jednou za čtvrt roku na udržovací kůru.

Cena vstupního vyšetření a první aplikace jehliček se pohybuje kolem 1500 Kč, další aplikace kolem 600 Kč.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden