Můj čas na kafíčko

On už chce dítě, ale ona kariéru! Dá se to ještě zachránit?

Oba se věnují svojí úspěšné kariéře, ale roky jim běží. Jestli chtějí mít alespoň dva potomky, tak by sebou měli hodit. Co jim v tom brání? Na co čekají?

Že jsou vztahy mezi modelkou Taťánou Kuchařovou (32) a jejím manželem, hercem a muzikantem Ondřejem Gregor Brzobohatým (36) napjaté, to je veřejným tajemstvím. Každý z nich má totiž na založení rodiny dost odlišný názor!

Ona, Taťána Gregor Kuchařová (32), jedna z našich nejkrásnějších žen, modelka a a Miss World 2006. On, Ondřej Gregor Brzobohatý (36), hudebník a skladatel, syn hereckého idolu, charismatického herce Radka Brzobohatého (†79), kterého si pamatujeme jako hvězdu filmů Atentát, Všichni dobří rodáci, Ucho, Sněženky a machři.

Ti dva tvoří na první pohled idylický, dokonalý, krásný pár. Už šest let. Stačí je chvíli pozorovat a hned pochopíte, kdo je tím krkem, který kroutí rodinnou hlavou. Kdo začne první rozhovor, kdo koho vyzve první k tanci a kdo nakonec zavelí – Nepůjdeme už domů, miláčku?

Kariéry se nevzdá!

Asi je to i logické a asi je to v jejich případě i správně. Ona je tím, kdo stále ještě nejvíc vydělává, stále je o ni jako o modelku zájem i ve světě. Už v mládí se musela rychle postavit na vlastní nohy a svoji kariéru si doslova vybojovala. Když si spolužáci užívali prázdnin, ona už si vydělávala na pořádný telefon a počítač. Po získání titulu Miss World vsadila na svoji nadaci Krása pomoci, která pomáhá seniorům v nouzi. Věděla, že modeling nemůže dělat věčně, i když nabídky na fotografování dostává stále. Nejdřív jí se sháněním prostředků pomáhal čerstvý titul, hrnuly se desítky milionů. Jenže pak přišla hubená léta.Nakonec to vyšlo, dokázala najít ty správné projekty i spolupracovníky. Její nadace má zvuk i ve světě a ona se téhle těžce vydobyté kariéry jen tak nehodlá vzdát.

Zatím je tím druhým?

Ondřej zdědil mix uměleckých nadání. Herce asi dělat nemohl, i když touhu předvádět se má. „Pořád by mě s tátou někdo srovnával. Naštěstí směřuju k muzice.“ Od malička je hudebník. Co má po tátovi? „Minimálně jsem po něm podědil takovou tu míru spravedlnosti. A líbí se mi to, když je chlap chlapem, když je spravedlivej. Jako táta.“ Rodiče ho nejdřív nutili do houslí. Sestra Rola (40) „měla hrát na piano. Jenže jsem cvičil já místo ní, ona si lakovala nehty, ale bylo slyšet, že piano hraje. Pak byl ale průšvih, že jak to, že ona nic neumí. Táta říkal: ,O To není možný!‘ a máma: Veď to nie je možné, ona tak poctivo cvičí.‘ Tak jsem se přiznal.“ A stal se pianistou. Už v patnácti aranžoval pro tátu hudbu k muzikálu Řek Zorba. Ještě na škole začal skládat hudbu do reklam a živit se tím. Ani netušíte, za čím vším je jeho jméno. Znáte třeba tu reklamu na banku – Zkraťte si cestu domů? Tak ta je jeho, ale i velká spousta dalších.

Kde se vzalo společné jméno Gregor?

„Mám moc rád jméno Brzobohatý. Až tak, že jsem si přidal to máminý Gregor. Ono by jinak vymřelo po přeslici. Ségra má příjmení po svým biologickým otci, což je Jordánec.“ S Taťánou před čtyřmi lety nemuseli ani moc probírat, jak se budou po svatbě jmenovat. Její rodné příjmení už bude mít po celý život zlatý nádech toho světového triumfu. Tak se ho přece nebude vzdávat, i když se v zahraničí špatně vyslovuje. Po nějaké Taťáně Brzobohaté by ve světě ani pes neštěkl. No, a pro oba je to takové pojítko. Navíc, jak říká Ondra, „Je to hodně praktický pro zahraničí, když řeknete, že jste Ondřej Gregor, tak si to jednoduše zapíšou.
To druhé příjmení radši nikdo neřeší, protože to ani navíc nikdo nevysloví.“ Natož aby to napsal.

Stydí se za aféru svojí matky

Všechno jim klape, až na jednu drobnost. A tou je ďábelsky milující povaha Ondrovy mámy, Hany Gregorové (67). Když jí manžel Radek zemřel a obě děti se rozprchly, zkrátka tu lásku někam musela vrazit. A jak sama prohlásila, „Když už do pekla, tak na mladém koni!“ Jak známo, nabrnkla si o 32 let mladšího přítele Ondřeje Koptíka (35). Ten se pak navyváděl, snad aby získal pozornost. Zveřejňoval sprosté básničky své lásce Haně, koketoval s drogami, než mu to všechno Hana zatrhla. Její syn to dodnes těžce nese, obyčejně se za mámu styděl, co to vyvádí. On, hrdý na svého tátu a na to, jakou byli s mámou skvělou kombinací lásky, sečtělosti a také kamarádství. Takovou reklamu Miss World nechce! Taťána snad dokonce prohlásila, že s příjmením Gregor už nechce mít nic společného. Ani tady se není co divit. Naše Miss World si něco podobného zažila v dětství s maminkou. Dodnes krásná blondýna Taťána Kuchařová starší (52) byla, řekněme, trochu přelétavá. A jak říká její dcera, než si vyřešila ty svoje chlapy, musela ji se dvěma sestrami vychovávat babička. Modelce Taťáně jsou rodinné skandály silně proti srsti. Navíc je s nimi její jméno spojováno. Copak její jméno, ale jméno její nadace! Opravdu špatná reklama, děkuju pěkně! Jako bychom ji slyšeli. S matkou Hankou se pak přestaly stýkat a stále k sobě těžce hledají cestu.

Má strach, že jí dítě zkazí postavu?

Představte si, že jste úspěšná modelka, která neví, co by mohlo udělat mateřství s jejím úžasným tělem. Vyděláváte slušné obnosy, odhadem třikrát víc než váš muž, skladatel, zpěvák a hudebník. Jezdíte po světě, oblékají vás známí návrháři, fotí nejlepší fotografové, jste tváří mnoha značek, New York je váš druhý domov. Chtěli byste tohle všechno opouštět? Kvůli nějakým dudlíkům, plínkám a dupačkám? Byl by určitě skvělým otcem Ondra už má jedno manželství za sebou a nebylo to úplně ono (s televizní produkční Johanou). Sice nevyšlo, ale už tehdy by si prý přál dítě. Jenže teď má svoji dokonalou múzu. „Mám jednu z nejúžasnějších potenciálních matek svých dětí.“ Byl by skvělým tátou (a Hanka skvělou babičkou, konečně by mohlo dojít k usmíření). Nejvíc času asi tráví při skládání, tudíž by potřeboval zázemí. I když v poslední době pošilhává taky po zahraniční práci. „Talent na to má, i ty koule, je jeden z mála lidí u nás, kteří by mohli,“ říká o něm jeho manželka. Je hezké, že ho podporuje, ale tím se možnost rozšíření rodiny zase o kousek odkládá.

Už se jim začíná odpočítávat čas!

Ondra je navenek kliďas, ale na první pohled také jemná, citlivá duše. Když se ho zeptáte, jakou dostal kdy nejlepší radu do života, odpoví: „Od táty: Hlavně se neposrat!“ Ale sám už si zažil svoje strachy, mindráky a křivdy. Upnul se k hudbě a skládá jako o život. Jenže zažil si také šťastné dětství, měl skvělou rodinu. A taky po takové teď touží, čím dál víc. Jenže Taťána rozjíždí další svoje projekty, pracuje pro udržitelný rozvoj v OSN, stala se ambasadorkou a její slavné jméno jí otevírá další a další možnosti. Vidí, že její bojovnost a vůle se vyplácejí. Navíc ona tu milující a rodinu nikdy neměla, dětství prožila u babičky. Možná jí to zůstalo v podvědomí a má z rodiny trochu strach? Tik, tak, dělají biologické hodiny. Ti dva jsou spolu opravdu šťastní, vzájemně se obdivují a uznávají. Jenže mezi sebou mají jedno nelehké téma. Tik, tak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden