Můj kousek štěstí

Ona tančí, ale co dělají její děti?

Máma dře, rodina trpí

Ta se ale musí ohánět! Herečka Marika Šoposká (31) si toho na sebe naložila tolik, že lítá jako hadr na holi. A je to velká změna, vzhledem k tomu, že v posledních letech byla především mámou a péče o rodinu naplňovala většinu jejího času.

S manželem Petrem Čechákem (44) vychovává dva syny Benedikta (6) a téměř dvouletého Vincenta. U nich doma je teď ale všechno jinak a my marně hledáme skulinu, kam se v jejím nabitém pracovním programu rodina ještě vejde.

Vybrali je dobře. S Ondráčkem tvoří pár, který lahodí každému oku. Kromě manželova, jistě...

Má toho moc

Natáčí Ordinaci v růžové zahradě, kde hraje lékařku Bibi. Hraje v několika divadelních inscenacích a v plném proudu už jsou tréninky na tančení show StarDance, kde bude soutěžit. Je naprosto jasné, že na rodinu čítající dva malé syny a manžela jí času zbývá pramálo.

Přitom nabídku do StarDance právě z toho důvodu dlouze zvažovala, bála se, že nebude mít na své děti čas. Věřila ale, že s pomocí babiček, chůvy a manžela vše zvládne. Otázkou zůstává, zda na takovou změnu byl připraven její manžel.

... a hubne!

Hereččin starší syn nastoupil letos do první třídy, přípravu do školy a první domácí úkoly s ním ale maminka zřejmě nemá vůbec čas chystat. S tanečním partnerem Robinem Ondráčkem (30), kterého z předchozích ročníků „zdědila“ po Monice Bagárové (27) zkouší už intenzivně, až pětkrát týdně a netají se tím, že pak chodí domů hodně unavená.

Soutěž sice prý brala i jako skvělou příležitost dostat se po dvou porodech zase do formy, ale že to bude taková jízda, nejspíše nečekala.

Tréninky jsou náročné na kondičku, a tak prý hubne tak, že na ní plandá oblečení. Aby svou maminku děti po konci soutěže ještě vůbec poznaly. „Nějak to zvládáme, ale jednoduché to není,“ přiznává Šoposká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden