Můj čas na kafíčko

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová o sobě věděli dlouho, ale na první setkání si museli počkat!

Můj čas na kafíčko

První ženu si vzal proti vůli rodičů, ale manželství stejně nevydrželo!

Jednou z nejvíce sledovaných letošních svateb byla ta, kdy si své „ano“ řekli hudebník Ondřej Brzobohatý (37) a bývalá královna krásy Taťána Kuchařová (32). Ostře sledovaný pár se k tomuto kroku rozhodl po třech letech vztahu.

Mít legendárního otce a slavné jméno, to přináší nejen pozornost médií, ale také přízeň žen. Sympaťák Ondřej Brzobohatý si určitě na nezájem ctitelek nemohl stěžovat, stejně jako jeho otec. První manželství mu ale nevyšlo, i když si ho vlastně vytrucoval.

Na svatbu rodiče nepřišli

Svoji první ženu Johanu si v roce 2008 vzal Ondřej po pětileté známosti. Pracovala jako televizní produkční a říkalo se, že měla zásluhy na Ondřejově zviditelnění v roli moderátora.

Ondrovi slavní rodiče, Radoslav Brzobohatý (†79) a Hana Gregorová (68) ale tenhle vztah nepobrali a na svatbu svého syna nepřišli. Později tuto situaci Ondřej trochu vysvětloval:

„Nic dramatického v tom

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden