Moje šťastná hvězda

Ondřej Brzobohatý: Nechce skákat, jak Taťána píská

Manželé jsou teprve třetím rokem, ale už teď je jasné, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Taťána Kuchařová (31) a Ondřej Brzobohatý (36) se podle našich tajných zdrojů měli odstěhovat každý do svého vlastního bytu, což je u manželů dost neobvyklé a značí to velký problém.

Údajně se oba vystěhovali z jejich společného luxusního bytu v Praze. Nicméně jejich věci putovaly na dvě různé adresy, nikoli na jednu společnou. Už spolu nevydrží ani pod jednou střechou? Na veřejnosti se ale přitom tváří, jako kdyby se nic nedělo, a snaží se prezentovat jako dokonalý pár.

Tomu už ale bohužel věří málokdo, protože jejich známí a přátelé si čas od času prořeknou a vypustí ven něco, co by neměli.

Je příliš dominantní

Proslýchá se, že v jejich manželství je to právě Taťána, která „nosí kalhoty“. Údajně prý musí být všechno podle ní, a když není, tak je oheň na střeše. Kuchařová zřejmě patří mezi ty ženy, které v manželství potřebují cítit nadvládu, ale Ondřejovi se to příliš nelíbí. Podle jejich společných přátel Kuchařová rozhoduje téměř o všem, dokonce i o tom, kam půjdou s Ondřejem na večeři nebo na co se podívají v televizi, když už si na sebe tedy najdou čas. Spousta lidí se Ondřejovi diví, jak to může vedle tak dominantní ženy vydržet, je totiž zvykem, že rodinu vede právě muž.

Vydělává mnohem víc, a to je problém

Na druhou stranu je to prý právě Kuchařová, kdo se stará o veškeré finance. Jako bývalá Miss World je v modelingu stále velmi žádaná. Nedá se říct, že by měla o práci nouzi. Hrne se jí jedna nabídka za druhou a údajně si prý měsíčně přijde na statisícové částky. Její manžel Ondřej prý ani zdaleka nevydělává tolik jako jeho manželka a podle našich zdrojů mu to Kuchařová dává dost často najevo.

Nejspíš z toho důvodu se považuje za hlavu rodiny, přece jen většinu jejich výdajů platí ona. Neměli by ale manželé mít společnou kasu? Přeci jen Kuchařová věděla, že Brzobohatý nedostává tolik pracovních nabídek jako ona, takže musela počítat s tím, že nebude vydělávat balíky peněz.

Žije pro kariéru

Pro Kuchařovou je prý na prvním místě kariéra, potvrdila nám to jedna z jejích blízkých kamarádek. Na své kariéře prý tvrdě dřela a teď si chce užívat toho, že je konečně na vrcholu a že se jí nabídky hrnou jak na běžícím pásu.

Většinu času tím pádem tráví na různých foceních, přehlídkách a podobně. Pochopitelně má i nabídky mimo Českou republiku, takže si čas od času musí pracovně někam zaletět. Samozřejmě bez manžela, protože ten by se tam prý nudil a jen by ji rozptyloval od práce. Je vidět, že oba manželé jsou velmi rozdílní, což si možná před svatbou neuvědomili. Ondřej už touží po klidném rodinném životě, stabilním zázemí a pochopitelně po dětech.Na druhou stranu energická Kuchařová by nejraději procestovala celý svět a užívala si své popularity.

Po miminku netouží

Největší příčinou jejich hádek a neshod je údajně početí dítěte. Ondřej přiznal, že se na roli otce cítí připravený a prý by miminko uvítal klidně hned. Údajně prý cítí, že je ten správný čas. Jeho manželka je ale úplně jiného názoru. Do její rozjeté kariéry jí dítě zkrátka nezapadá. Musela by se vzdát všeho, co tak dlouho a tvrdě budovala, a ke všemu by jí prý těhotenství zničilo postavu. Jedna z jejích blízkých kamarádek nám potvrdila, že Kuchařová se na roli maminky ještě necítí připravená.

Prý si totiž myslí, že ve světě modelingu ještě má co ukázat, a dokud může, tak toho využije. Nicméně už je to vdaná žena, je potřeba, aby se i manželství posouvalo dál. Zatím to ale vypadá, že si Ondřej bude muset o miminku nechat jen zdát.

Sundal si růžové brýle?

Vypadá to, že Ondřejovi začíná docházet, že všechno není tak růžové, jak si to představoval. Jeho známí přiznali, že na začátku byl Ondřej z Taťány naprosto unešený. Nejen kvůli její kráse, ale především byl prý překvapený tím, jak byla skromná.

Teď ji ale prý vidí úplně v jiném světle než dřív. Není mu prý příjemné, jak mu neustále rozkazuje, a ani to, jak moc je dominantní. Dřív taková prý nebyla, projevilo se to až během jejich manželství. Kuchařová se nejspíš začala cítit pod tlakem, tak vytasila své drápky, které Ondřej nikdy předtím neviděl.

Jak ale plánují situaci řešit? V současnosti spolu prý ani nebydlí, každý se odstěhoval do vlastního bytu. Nejspíš už se nemohli vystát, a tak chtějí být nějaký čas od sebe. Co když si ale každý zvykne na to, žít sám, a pak už nebudou vidět důvod se k sobě vrátit?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden