Můj kousek štěstí

Ondřej Brzobohatý: Táta byl na ženské, Táňa by se mu líbila

Můj kousek štěstí

Slavný otec z něj chtěl mít výborného houslistu z povolání, to se nestalo. Nicméně syn hudbu pořád miluje a také ji skládá. Herecké kořeny Ondřeje Brzobohatého (38) jsou nezpochybnitelné: narodil se v Praze Radoslavu Brzobohatému (†79) a slovenské herečce Haně Gregorové (69). Slavný táta měl podle Ondřeje coby vychovatel přirozenou autoritu, maminka byla poněkud razantnější, prostě co na srdci, to na jazyku.

„Mantinely byly jasně dané. Výchova by měla být rázná, ale spravedlivá. Aby to dítě vyrostlo ve slušného člověka,“ míní dnes herec a muzikant. Vzpomíná, že si nerad uklízel hračky, většinou byly rozházené po celém pokoji.

A když náhodou uklízel, tak jen naoko, všechno vzal a naházel do skříně. Máma pak zvyšovala hlas a žádala synka, aby si už konečně udělal v pokojíčku opravdový pořádek.

Jako dítě se spíš než na Kouzelnou školku díval na seriál Kačeří příběhy a obdivoval Rampu Mc Kváka. Hrát na housle začal neobvykle

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden