Můj kousek štěstí

Ondřej Pavelka - Byl věrný mnoha různým ženám

Můj kousek štěstí

Nemá talent k rodinnému životu. Coby typickému hezounovi a ještě k tomu herci mu ženy ležely u nohou.

Pochází z Nového Jičína z herecké rodiny. Tatínek byl divadelní herec, maminka učila v lidové škole umění, ale než tam začala působit, také hrála v divadle. „Samozřejmě nebyl jsem výjimkou a měl jsem v raném mládí ty tradiční chlapecké sny o profesi kosmonauta či traktoristy.

Kam ale moje paměť sahá, tak si vybavuji, že jsem se kolem divadla motal pořád, chodil do lidušky a účastnil se festivalů a přehlídek, jako byly Wolkrův Prostějov nebo Šrámkův Písek,“ vzpomíná Ondřej Pavelka. Během studia na gymnáziu pracoval jako kulisák a intenzivně se připravoval na zkoušky na DAMU.

Za „totáče“ odmítl nabídku na stálé angažmá v Národním divadle, kam nastoupil až v roce 1993. Předtím působil v Divadle na okraji, dnešním A studiu Rubín. Dal přednost

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden