Moje šťastná hvězda

Ondřej Pavelka: Podřebuje mít nad sebou pevnou ruku

Lákají ho mladé ženy, ale žádná s ním dlouho nevydrží.

Herec ONDŘEJ PAVELKA (61) sklízí u  žen obrovský úspěch. Málokterá o něm ale ví, že si potrpí jen na ženy, které se o něj dokážou postarat.

Muži pro něj rozhodně nejsou žádnými vůdci, a už vůbec ne v rodinném životě. Výrůstal totiž v podmínkách, kde domácnosti vládla jeho matka. „Máma byla dominantnější, ona byla v tom dobrém slova smyslu kápo naší rodiny,“ přiznal herec. Jenže ho to poznamenalo na celý život. Bez žen už se zkrátka neobejde, a co víc, je bez nich úplně neschopný! Proto si k sobě vždy vybíral jen silné, soběstačné ženy, které se o něj dokázaly postarat a ještě nad ním držely tvrdou ruku. „Mé partnerky byly většinou silné osobnosti a v jistém slova smyslu dominantní,“ netají se Pavelka. Kdyby si totiž k sobě vybíral ženy, které nedokážou mít nad svým životem kontrolu, nemohly by ji mít ani nad tím jeho, a tak by se ocitl v naprostém chaosu. „Jsem narozený ve znamení Panny a jsem nejen nepraktický, ale v lecčems i docela zmatkář. Banality typu termíny, kdy je potřeba zaplatit nějaké složenky, a podobně jdou trochu mimo mě. Je proto fajn mít vedle sebe někoho, kdo vám v životě udělá trochu pořádek, kdo dá chaosu nějaký řád,“ vysvětluje.

Jeho přátelé si myslí, že vztah s Veronikou nebude mít dlouhého trvání.

Randil s kolegyněmi

Jenže teď má po svém boku velmi mladičkou přítelkyni VERONIKU, která mu do života moc řádu přinést nemůže. Nebo má v sobě snad víc zodpovědnosti a smyslu pro pořádek než Pavelka? Je ale obecně známo, že si hledá vždycky o dost mladší ženy. Má pro ně slabost. Proto se kdysi nerozpakoval flirtovat ani se svojí hereckou kolegyní HANOU VAGNEROVOU (34). A i jeho osudová láska SABINA KRÁLOVÁ (46) je o patnáct let mladší než on. Ale vztah jim bohužel nevydržel. Není to ale právě ten problém, že mu vztahy nevydrží, protože si vybírá příliš mladé ženy? Možná kdyby zalovil mezi svými vrstevnicemi, měl by víc šancí na úspěch.

S půvabnou herečkou vydržel dlouhých 15 let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden