Moje šťastná hvězda

Ondřej Sokol: DEFINITIVNÍ KONEC PARTIČKY

Přátelství nevydrželo

To, o čem se už nějakou dobu spekuluje, má být nyní definitivní – populární televizní pořad Partička končí! Na vině jsou neshody mezi ONDŘEJEM SOKOLEM (45) a MICHALEM SUCHÁNKEM (51). Vše přitom původně odstartoval RICHARD GENZER (50), který měl účinkovat v pořadu Tvoje tvář má známý hlas na konkurenční televizi. Ten moderuje Sokol. Jenže Genzer si to na poslední chvíli rozmyslel a dal Sokolovi i „jeho“ Tváři košem.

Žárlí na jeho úspěch?

A aby toho nebylo málo, Ondřej od svých kolegů z Partičky dostal esemesku, že už s ním nepočítají. Teď vyšlo najevo, že o vyřazení Sokola z Partičky stál v prvé řadě Suchánek. Ten nemůže Sokolovi odpustit, že se zaprodal konkurenci. Důvodem má být údajně také Suchánkova žárlivost na Sokolův moderátorský úspěch. On sám totiž v moderování nikdy takového úspěchu nedosáhl, zatímco Sokol si na Nově své místo udržel a produkce s ním počítá i nadále.

Cíleně se mu vyhýbá

„Ti dva se vzájemně nedokážou pochopit,“ prozradil zdroj z jejich okolí, podle kterého už Suchánek Sokola nemůže vystát, a dokonce se s ním nechce ani osobně sejít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden