Moje šťastná hvězda

Ondřej Sokol: Díky Tváři má super kšeft!

Získal práci snů

Moderátor ONDŘEJ SOKOL (44) si rozhodně nemůže stěžovat. Tedy alespoň ne na profesní stránku svého života. Nejenže moderuje zřejmě nejsledovanější show současnosti, ale navíc se mu podařilo vyfouknout kolegům prestižní místo.

Donedávna nenápadný herec a moderátor, který na sebe upozornil zejména v pořadu Partička
a pak také románkem s nezletilou spolužačkou své dcery, nyní doslova boduje. Jeho hvězda stoupá strmě vzhůru. Po první veleúspěšné sérii show Tvoje tvář má známý hlas, moderuje i druhou, neméně úspěšnou. A protože patří mezi divácky oblíbené moderátory, dostal nabídku, která se neodmítá! Sokol bude moderovat letošní předávání slavíků.

Vystřídá ostřílené matadory

Důvod, proč si vedení vybralo právě jeho, je prostý. „Ondřej je teď hodně v kurzu, proto jsme po něm sáhli a pevně věříme, že bude dobrým průvodcem,“ uvedl šéf Českého slavíka JAROSLAV TĚŠÍNSKÝ (66). Dle našich informací měla televize Nova o Sokolovi uvažovat už několik měsíců, ale čekalo se údajně na vyjádření generálního partnera a pořadatelské agentury. Nakonec všichni souhlasili, a tak nové moderátorské hvězdě nic nebrání v tom, aby opět zazářila. Dalším důvodem, proč se měla televize Nova rozhodnout vystřídat ověřeného LIBORA BOUČKA (35), je i ten, že Bouček je nyní díky Pevnosti Boyard spjat s konkurenční Primou.

Nechce nic podcenit

Ačkoli diváci neuvidí Libora na pódiu, v pozadí celého galavečera přece jen tak trochu bude. Sokol, který nechce nic podcenit, se na svůj velký den, který nastane 26. listopadu, poctivě připra- vuje. A nepomáhá mu s tím nikdo jiný, než právě Bouček. „Na scénáři pracuji společně s Liborem Boučkem, je to jistota,“ svěřil se moderátor, který si je vědom, že zvládnout celý večer nebude roz- hodně nic jednoduchého. A tak není divu, že si pro rady šel k tomu nejpovolanějšímu. „Jako moderátor jsem na trhu jeden rok, a tak jsem rád, že jsem dostal příležitost moderovat tuto akci,“ uvedl Sokol skromně.

Plánuje pořádné překvapení

Při jednom z rozhovorů dostal Ondřej dotaz, zda se diváci mohou těšit na nějaké jeho převleky
a vtípky, jako je tomu například v Tváři. „Ano, i takové překvapení se nedá vyloučit, sice na to nebudeme mít pět hodin jako obvykle, ale nudit se fakt nikdo nebude,“ přislíbil moderátor. Pro- zradil také, že má prý v rukávu několik es, ze kterých si všichni sednou doslova na zadek. Jak se zdá, máme se na co těšit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden