Moje šťastná hvězda

Ondřej Sokol: PRCHNUL! ODMÍTÁ STÁT SE OTCEM

Údajně utekl z Česka! Zalekl se snad ONDŘEJ SOKOL (46) toho, že je jeho nová přítelkyně těhotná? Rozhodl se, že raději bude žít kočovným životem, než aby přijal zodpovědnost a zachoval se jako chlap?

Zažil šok! Jeho nová přítelkyně, se kterou od března randí, ho totiž údajně měla zaskočit informací, že je těhotná! Jenže on žádné dítě v současnosti neo povyražení. ženou, na podle Ale pořídil vztahu, Planý A všechno měl jeho která Ovšem chce! Má rád svobodu. Jen za poslední měsíce prý procestoval půl světa. A totéž udělal i teď, když se „šťastnou“ novinu dozvěděl. Sktutečně utekl?

Potomek s tou nesprávnou ženou

Dvě děti, které má s herečkou KATEŘINOU LOJDOVOU (41), mu prý bohatě stačí. Navíc syn ADAM (14) a dcera ESTER (17) už téměř žádnou péči nevyžadují. Jsou naprosto samostatní, a to Sokolovi vyhovuje. Jenže člověk míní, osud mění, a jak se zdá, Sokol si asi zavařil. Kdysi prý na nějakém večírku prohlásil, že žádné dítě nechce, ale pokud by přece jen mělo přijít, tak nejdřív v padesáti. A se ženou, se kterou bude chtít strávit zbytek života. Takovou po Kateřině Lojdové ale podle kamarádů ještě nenašel. Moderátor je totiž známý tím, že si rád vybírá slečny ve věku jeho dospívající dcery nebo jen o pár let starší. Ale s nimi to nevypadá na vztah na dlouhá léta, natož do konce života. Spíš jde o povyražení. Jenže s poslední ženou, se kterou se oficiálně na veřejnosti ukázal, to prý podle jeho přátel vážně myslí. Ale zas tak vážné, aby si s ní pořídil dítě po dvou měsících vztahu, to asi nebude.

Ondřej Sokol, miílenka Lucie

Planý poplach

A s čím se moderátor ze zahraničí vrátil? Údajně nakonec všechno dopadlo jinak. Sokol měl prý zjistit, že těhotenství jeho partnerky byl planý poplach a pohledná brunetka, která se údajně živí jako učitelka, nikdy těhotná nebyla. Ovšem jakmile zjistila, že Sokol zmizí jen při náznaku, že by spolu mohli čekat miminko, prý ho opustila. Ale jen na pár dní, aby mohl zpytovat svědomí. Brunetka totiž na rozdíl od něj dítě chce, a to hned. Sokol si naopak touží užívat a o dítěti, nebo manželství nechce slyšet. Jak jejich vztah nakonec dopadne? To ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden