Moje šťastná hvězda

Onřej Sokol těží z Tváře maximum

Má lukrativní kšefty

Zdá se, že se provázení pořadem Tvoje tvář má známý hlas stalo pro ONDŘEJE SOKOLA (45) doslova zlatým dolem. Kromě toho, že za každý díl herec a moderátor dostává tučný honorář, díky své stále stoupající popularitě se mu navíc hrne jedna pracovní nabídka za druhou.

A aby toho nebylo málo, v prvním díle třetí řady Tváře se Ondřej pochlubil, že už se mu díky show dostalo stejného privilegia, jako kdysi míval legendární zpěvák WALDEMAR MATUŠKA (†76). „Pro mě byl vždycky takový vzor Waldemar Matuška, kterého vždycky taxíky vozily zadarmo,“ uvedl Sokol během rozhovoru s vítězem druhé řady Tváře JANEM CINOU (29) a dodal, že díky této soutěži se mu dostalo stejné pocty.

„Jel jsem poprvé v životě zadarmo taxíkem,“ liboval si Ondřej a tázal se Ciny, zda také zažil něco podobného. Ten mu odpověděl, že si všímá větší přízně veřejnosti. Nic zdarma prý však zatím nedostal. „Ale taky jsem zůstal 10 minut zamčený v taxíku, řidič mě nechtěl pustit do té chvíle, než mu slíbím, že ty to vyhraješ,“ doplnil svůj příběh Sokol s tím, že musel taxikářovi slíbit, že ano. „A naštěstí jsem to splnil,“ smál se Ondřej, který také nezapomněl podotknout, že právě díky velké přízni diváků se s Cinou a ostatními ani ne po roce mohl opět potkat na stejném pódiu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden