Můj čas na kafíčko

Opalování bez slunce

První sluneční paprsky jsou tady a vy si chcete chránit pleť, ale přesto si i dopřát zlatavou barvu pokožky. Sáhněte tedy po samoopalovacích krémech.

Základem je peeling

Než se pustíte do samoopalování pomocí krémů, pleť je třeba ošetřit. Základem bude peeling. Zbavíte tím pokožku odumřelých buněk a šupinek. Jen tak docílíte rovnoměrného zabarvení pleti.

Není krém jako krém

Pokud jste zatím mazání řešila klasickým „opalovákem“, víte, že to není „ono“. Krémy určené na tělo jsou obvykle hutné a na pokožce zanechávají film. A navíc budete mít nepříjemný lepivý pocit.

Krémy na opalování na obličej jsou oproti tomu lehounké a lépe se vstřebávají, takže vám dovolí rovnou pokračovat v líčení. Kromě toho pleť na obličeji je jemnější a víc vystavovaná vlivům slunce.

Opalovací krémy na obličej proto musí být trochu jiné a specializované dle typu pleti. Suchá pleť totiž ocení jiný opalovací krém na obličej než mastná či ta s prvními vráskami.

Vzorky vám mnohé usnadní

Na trhu je mnoho produktů pro samoopalování obličeje. K mání jsou krémy, jež se hodí na pleť, která má pigmentové skvrny, na pleť s akné, hydratační, antiaging přípravky i jiné. Někde si můžete vyžádat vzorečky a vyzkoušet tak různé druhy a najít pro sebe ten nejvhodnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden