Moje šťastná hvězda

Opékané španělské papričky

Ve Španělsku se konzumují jako předkrm. Vy si je můžete vychutnat třeba jako přílohu k masu.


Suroviny:


250 g čestvých papriček Pimientos de Padrón


hrubozrnná (uzená) sůl


kvalitní olivový olej


Postup:


Papričky omyjte a dobře osušte. V pánvi si rozehřejte olivový olej. Zhruba po dvou minutách do pánve vhoďte papričky a nechte je dozlatova opékat ze všech stran. Mezitím je bohatě osolte hrubozrnnou solí.


Pokud máte její uzenou verzi, tím lépe. Jakmile budou papričky opečené, tedy místy dohněda zbarvené, vyjměte je z pánve a ještě jednou je posolte. Vychutnejte si je ještě teplé. Jako chuťovka jsou zkrátka báječné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden