Můj kousek štěstí

Opět dostál své pověsti

Michal Hrdlička (27)

Snad nejznámější televizní sporťák v zemi Michal Hrdlička (27) má zase problém! Expartner moderátorky nejsledovanějších televizních novin na Nově Lucie Borhyové (38) a otec její dcery Lindy (2), který je známý spíše svými alkoholovými i milostnými avantýry než čímkoli jiným opět dokázal dostát své pověsti. Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde jde každoročně možná mnohem více o zábavu, alkohol a navazování nových vztahů než o film samotný, se Michal Hrdlička zase opil do němoty a v lázeňském městě před zraky mnoha lidí a fotoaparátů zase podle svého vyváděl. Nenechal na pokoji jedinou sukni, která byla v okolí a úplně přitom zapomněl na svou přítelkyni Karolínu Plíškovou (24). Světově uznávaná tenistka, se kterou sporťák od svého rozchodu s Borhyovou randí, ho po karlovarské aféře odstranila nejen z adresáře svých kontaktů, ale zřejmě i ze svého srdce.

Neváží si lásky?

Štíhlá tenistka s dlouhýma nohama Plíšková má pech! Jen před pár dny totiž nedokázala obhájit vítězství na velkém mezinárodním tenisovém turnaji a od svého partnera Hrdličky očekávala spíše utěšitelskou náruč a porozumění. Její milovaný Michal ale odjel pořádně zapít zklamání z Karolíniny prohry spolu se svými kamarády mezi českou smetánku. Ubytoval se v luxusním karlovarském hotelu Savoy a na lázeňské kolonádě byl prý k vidění ještě v pozdních nočních hodinách.

Zklidní se vůbec někdy?

Dle svědectví mnoha fotografů, kteří Hrdličku v silně podnapilém stavu zachytili, měl prý celý večer jeden jediný cíl. Nejdříve se motal kolem krásné blondýnky, se kterou se i líbal, později to byla brunetka nebo dokonce servírka z místního baru. Hrdlička prostě nechtěl strávit noc v hotelovém pokoji sám. Nakonec ale musel. Kamarádi a údajně i ochranka baru Hrdličku nakonec museli doprovodit až do jeho hotelu. Sám by ho totiž sotva našel. Takhle by se otec dítěte a televizní moderátor opravdu chovat neměl.

.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden