Můj kousek štěstí

Opět obklopen krásnými ženami

Seriál Sestřičky mu přinesl slávu. Role doktora Hofbauera, který udržuje milenecký vztah s krásnou Sabinou Laurinovou (49) pro něj byla zásadní.

Jeho „love story ze špitálu“ chytla za srdce mnoho divaček. O to větší šok přišel, když nastal dramatický konec seriálu. Marek Němec (40) v tu chvíli na vlastní kůži poznal, že každá mince má dvě strany, a pokud jde o slávu, platí to dvojnásob.

Nekončí

S koncem seriálu se fanoušci nemohli smířit a obviňovali z něj tvůrce i samotné herce, své oblíbence nevyjímaje. „Já jsem se snažil dementovat tu myšlenku, že jsem to zrušil já. Já jsem to nezrušil, já jsem pouze pěšák, herec,“ bránil se Marek před smrští nenávistných zpráv.

Teď se ale fanoušci mohou opět radovat, milovaný doktor Hofbauer se totiž vrací zpátky na obrazovky. Jeho postava přechází do nového seriálu 1. MISE, kde se z něj stane vojenský lékař. Fanynky tak mohou slavit.

Klidně by pokračoval... Tajný vztah na obrazovce s Laurinovou byl velkým tahákem Sestřiček.

A manželka?

Můžeme se těšit i na nějakou seriálovou lásku? Po tragické smrti jeho milované Mery v podání Laurinové, by mu diváci určitě novou milostnou linku přáli. Už teď je jasné, že v 1. MISI nebude mít o krásné dámy nouzi. Ženské obsazení seriálu totiž vypadá, jako kdyby ho tvůrci naverbovali během konkurzu na miss.

Sám Němec uznává, že jeho nové kolegyně jsou velmi pohledné. Určitě i on s napětím očekává, kterou z nich mu scenáristé nakonec přisoudí za partnerku. Z toho jistě ale zase tak velkou radost mít nebude  jeho manželka Johana, kterou kvůli novému seriálu její muž dost zanedbává.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden