Můj kousek štěstí

Opouští manžela kvůli milenci?

Chystá rozvod?

Manžel se s ní už téměř neukazuje na veřejnosti, vypovídá to o vztahové krizi? Hvězda seriálů Policie Modrava či Sedm schodů k moci, Soňa Norisová (50), sice podle mnohých žije vedle muzikologa Adriana Rajtera (56) ve zlaté klícce, ke štěstí má ale možná daleko.

Snad i proto se povídá, že si během natáčení Sedmi schodů k moci našla v Praze kamaráda, který jí pomáhá na chvíli utéct od reality. Pro její vztah to ale může znamenat konečnou.

Pohledný kolega?

Samozřejmě by dávalo logiku, pokud by někoho měla, tak že ho bude úzkostlivě tajit. Vždyť její manžel je doma na Slovensku velmi známou postavou. Jenže právě na Slovensku Norisová v posledních letech mnoho času netráví.

Rajter je jistě trpělivý manžel, každá trpělivost má ale své meze.

Pracovní nabídky se sypou hlavně u nás. Už když před lety v Česku natáčela seriál Policie Modrava, tak to pro její rodinu bylo hodně náročné.

Syna Michaela (18) s sebou tehdy musela brát i na natáčení, nebo ho hlídal manžel. Říkalo se, že z jejího pracovního zápřahu v Česku rozhodně není nadšený. Jejich odloučení vztahu neprospívalo.

Divoká

Už tehdy se navíc skloňovalo jméno pohledného herce Filipa Tomsy (39), s nímž brunetka Modravu točila. Spekulovalo se o tom, že spolu měli prožít vášnivý románek. Mohlo jít jen o pouhé drby, na manželství se ale současně mohly nepříjemně podepsat.

S Jaroslavem Satoranským zářila v seriálu Policie Modrava, který si diváci zamilovali.

Červíček pochybností začal hlodat. Na druhou stranu by se asi nikdo příliš nedivil, pokud by byl Rajter tak trochu podezíravý. Norisová byla v minulosti hodně divoká.

„Vždycky jsem byla pařmen a zavírala večírky,“ prozradila. Prožila i bouřlivý vztah se slovenským hercem Dušanem Cinkotou (53). „Vztah se Soničkou jsem profetoval,“ přiznal herec.

Norisová by si tak asi logicky přála mít klid a harmonický vztah plný lásky. Ale co když už láska vyprchala? Doma ji to podle mnoha informací příliš nenaplňuje. Snad proto ji to tolik táhne do Prahy.

Razantní krok?

A jestli si tu ještě našla spřízněnou duši v podobě zajímavého muže, její manželství může mít pořádný problém. Třeba se Norisová rozhodne, že se chce natrvalo odstěhovat do České republiky a bude po všem. Těžko si představit, že by ji manžel následoval, když sám má u našich východních sousedů rozjeté vlastní projekty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden