Moje šťastná hvězda

Opouští svého manžela?

V jejím manželství se objevují problémy už delší dobu. Jak to s nimi dopadne?

Už několik měsíců se spekuluje o tom, že herečka ze seriálu Slunečná Eva Holubová (61) to momentálně v milostném životě nemá jednoduché.

S manželem Miroslavem Zdeňkem je trápí neshody, mají se často hádat a všechny tyto problémy měly skončit Miroslavovým odstěhováním z jejich společného domova. Kdy to ale všechno začalo a jak se tak harmonické manželství mohlo tak náhle ocitnout na tenkém ledě?

Žila jenom prací

Není tajemstvím, že Holubová svou práci herečky miluje. Mezi lidmi je jako ryba ve vodě a mezi kolegy byla vždy velmi oblíbená a uznávaná.

Není tedy divu, že se pro ni pracovní prostředí začalo stávat příjemnějším než to domácí. Z představení měla začít chodit domů později, než bývalo zvykem, a manžela a jejich společný vztah tak trochu zanedbávala.

Tím to údajně všechno začalo – Eva zkrátka jaksi přehodnotila svoje priority a v určitém období jí jednoduše dělala větší radost práce na jevišti než čas s manželem. To se ale bohužel časem na jejich vztahu podepsalo.

Dokonale si s ním rozumí

Miroslavovi nejspíš došla trpělivost, a proto se rozhodl dát Evě trochu prostoru na to, aby si ujasnila, co je pro ni vlastně nejdůležitější. Jestli je to práce, nebo on. Jeho odchod měl ale způsobit úplně něco jiného.

Proslýchá se totiž, že Eva se důvěrně sblížila se svým hereckým kolegou ze Slunečné Karlem Zimou (48). Při natáčení se spolu často smějí a působí zkrátka jako dokonalý pár, i když oba jakékoli milenecké sympatie pochopitelně zatloukají.

Karel má partnerku, ale ani vedle té nedokáže ukojit svou touhu být stále v obklopení dalších žen. Na nedávné divadelní premiéře dokonce v její přítomnosti osahával jiné ženy! Románek s Holubovou by pro něj očividně tedy nebyl žádný problém.

Co na to děti?

Nic ale není tak jednoduché, jak se zdá. Holubová je stále vdaná žena a s Miroslavem má dvojčata Karolínu (26) a Adama (26). Co asi říkají na neshody svých rodičů?

Jsou už sice dospělí a mamince a tatínkovi se snaží neplést do jejich milostného života. Věří ale, že jsou dost dospělí na to, aby si všechny problémy jednoduše vyříkali.

Koneckonců to tak dělali vždycky a vždy to nakonec dobře dopadlo. Teď jsou ale věci trochu jinak, protože komunikace zde očividně nepomohla.

Milenec, nebo manžel?

Teď je jen na Holubové, jak se svým životem naloží dál. Rozhodne se vrátit k manželovi, který ji vždy podržel, když bylo nejhůř, a vyřešit jejich problémy, nebo jí naopak láká okusit nový život po boku Zimy?

Kdyby se rozhodla to s Miroslavem ještě zkusit, pravděpodobně by musela výrazně omezit své pracovní nasazení, aby na něj měla víc času. Už v minulosti jí totiž vyčítal, že ji téměř nevídá.

To by vedle charismatického Karla řešit nemusela, protože se často potkávají před kamerou. Uvidíme, jak se známá herečka nakonec rozhodne. Snad neudělá chybu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden