Moje šťastná hvězda
Opouští svého muže kvůli bývalé lásce?
Opouští svého muže kvůli bývalé lásce?

Od té doby, co hraje v seriálu Slunečná, prožívá neskutečnou euforii. LUCIE BENEŠOVÁ (45) zažívá další kariérní vzestup, a jak to tak vypadá, změny se dějí i v jejím soukromém životě.

Kdysi po ní toužili snad všichni muži. Její srdce ale získal jen jeden jediný. Lucie Benešová (45) si manželství vždycky vychvalovala, ale v posledních měsících se toho možná hodně změnilo.

A podle všeho za to může seriál Slunečná. Zamilovala se snad? Nebylo by to poprvé ani naposledy, že by dal seriál někoho dohromady.

Na druhou stranu si ji manžel Tomáš Matonoha (49) z pořadu Co na to Češi velmi hlídá, a tak se nikomu nechce věřit, že by se dokázala utrhnout ze řetězu a randit s jiným. Jak se ale říká, stát se může všechno.

Seriál je pro ni těžkou zkouškou

Lidé si ji zamilovali díky seriálu Horákovi, který se točil před čtrnácti lety. Nejenže ji všichni považují za sympatickou blondýnku, která před dvaceti lety bývala českým sexsymbolem, ale také za herečku, která je schopná zahrát všechny možné role.

Nyní v seriálu Slunečná hraje bývalou prostitutku, která se ale vrátila na správnou cestu a nyní vypomáhá na statku v restauraci. Diváci si zvykli vídat ji na televizních obrazovkách každý týden, a tak samozřejmě stoupla i její popularita.

Pro herečku je ovšem Slunečná těžkou zkouškou. Společně s ní totiž v seriálu hraje i její bývalý partner Filip Blažek (46).

Našlapovali kolem sebe po špičkách

Manželé sice nikdy nebyli, ale žili spolu dlouho, a dokonce spolu mají syna Luciána (23). Je proto pochopitelné, že jsou stále v kontaktu. Zajímavé ale je, že ani Benešová, ani Blažek svůj vztah nikdy oficiálně nepotvrdili.

Jak sama říká, oba tehdy byli příliš mladí a celý jejich vztah byl hodně bouřlivý. Blažek měl údajně chuť navždy zapomenout úplně na všechno, co spolu prožili.

Od té doby už ale uplynulo dvacet let. Během nich se jen párkrát potkali před kamerou. Ve společnosti se to ale stávalo častěji a pdle jejich výrazů bylo znát, že z toho není nadšený ani jeden z nich.

Podle přátel kolem sebe měli chodit jako kolem horké kaše a komunikovali jen ohledně jejich společného syna. Navíc si Benešová našla lásku svého života v Matonohovi. S tím se seznámila při natáčení jedné seriálové povídky.

Našel si nějakou bokovku?

Nejprve se dlouze oťukávali a Matonoha se jí snažil zalíbit svými gentlemanskými skutky. Herečka však zůstávala dlouho imunní. Až později zjistila, že už mu vlastně odolávat nechce ani nemůže.

Byl přitažlivý, krásný, charismatický a vtipný. A chtěl zrovna ji. Snesl by jí modré z nebe, i na rukou by ji nosil. Jenže okouzlení a zamilovanost po pár letech vztahu samozřejmě odezněly.

Dnes už to mezi nimi rozhodně tak žhavé být nemá, na což Matonoha rád odpovídá příslovím, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Hodněkrát se proto mluvilo i o tom, že si Matohoha občas našel nějakou bokovku a Benešová mu to toleruje.

To se však nikdy nepotvrdilo. Naopak se nyní začíná objevovat názor, že to je Benešová, kdo chce z manželství utéct. Proč? Údajně kvůli své bývalé lásce.

Je ráda, když manžel žárlí

Natáčení seriálu Slunečná totiž na všechny herce působí přímo blahodárně. Druží se to tam jedna báseň a tato skutečnost se nevyhnula ani Benešové. S Blažkem konečně našli společnou řeč a podle všeho si rozumějí nadmíru dobře.

Dokonce spolu měli být viděni i mimo natáčení. Když se to dozvěděl Matonoha, údajně na tím měl jenom mávnout rukou. Manželčin expartner pro něj totiž nikdy nepředstavoval žádné nebezpečí.

Až postupem času, kdy už bylo jasné, že Filip s Luckou tráví společně víc času, než se sluší a patří, se Matonoha rozhodl, že svou ženu bude hlídat na každém kroku. A od té doby s ní má čas od času zajet i na natáčení.

Zřejmě aby zjistil, jaká tam je atmosféra a zda se okolo ní Blažek moc nemotá. Když nemá své vlastní pracovní povinnosti, je si jistější, když má ženu pod dohledem. A Lucie se nebrání, neboť Matonohova žárlivost jí má imponovat.

Podá žádost o rozvod?

Jak se říká, stará láska nerezaví. Možná je to případ i Benešové s Blažkem. I když už oba mají svůj život a své rodiny, není vyloučeno, že k sobě zase vzpláli láskou, zvlášť když tehdy byla tak intenzivní.

A na to Lucie zkrátka nemůže nikdy zapomenout. Na druhou stranu si ale mnozí nemyslí, že by byl Blažek ochotný vstoupit dvakrát do stejné řeky.

To Benešová zřejmě ano, ale nejspíš jen proto, aby vyprovokovala svého manžela k tomu, aby si ji zase tak hýčkal jako kdysi. Snaží se snad herečka flirtovat se svým bývalým, jen aby vyprovokovala manžela?

Možná se chce pomstít Matonohovi za všechna jeho flirtující období, která během jejich vztahu měl. Před pár dny se dokonce objevila informace, že podala Benešová žádost o rozvod. To se ale zatím nepotvrdilo.

Někdo ovšem tvrdí, že už je spolu dlouho nikdo neviděl, což je divné. Je však možné, že je to jejich pracovní vytížeností, avšak tohle se u nich ještě nikdy nestalo. Je tedy očividné, že je mezi nimi něco špatně.

Možná zůstane úplně sama

Byla to láska jako trám. Ale žárlivost zničila už mnoho vztahů. Lucie je provokatérka a Matonoha, ač vypadá jako velký pohodář a kliďas, se nyní nejspíš nechal hodně strhnout.

Navíc není pochyb o tom, že Lucie je stále krásná žena, a tak může mít na každém prstě klidně hned několik nápadníků. A taky je má mít.

Minimálně dvakrát měsíčně údajně dostane zamilovaný e-mail, někteří se dokonce neváhají přiblížit i k jejímu domu, jen aby ji na vlastní oči spatřili. Není tak divu, že se v posledních měsících u nich situace podle všeho pořádně vyostřila.

Všichni si přejí, aby se usmířili, otázkou ale zůstává, zda je co smiřovat. Možná že jen tak laškují, aby jim vztah nezevšedněl, a ostatní do toho jenom strkají nos.

Nebo si už skutečně nemají co říct, a tak si každý raději jde svou cestou. Herečka, která nejvíc zbožňuje svou rodinu, by tak mohla nakonec zůstat úplně sama.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz